2777
2789
عنوان

چرا مدرسه های دخترونه اینطوری شدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 65 پست
دلشون میخواست 😂

عین زامبیا دورم میچرخیدن😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من متوجه نشدم چیه؟برم دقیقا چیو سرچ کنم؟

بضی دخترا تو مدرسه شبیه پسرا میگردن مثلا موی کوتاه استین های مانتو بالا رفتارای پسرونه بهشون میگن ددی آرتا

بعد اینا برا خودشون دوس دختر دارن ک ب اونا میگن بیبی گرل😂 البته بقیه مسخره میکنن میگن بیبی گوریل

اینارو از اینستا فهمیدم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید

منم مثل شما بودم 

دخترم ماشالله قشنگ و خوش هیکله

ماه اول که گذاشتیمش مدرسه جدید کلی پیام و پیشنهاد از همکلاسیاش براش می‌فرستادن بهش ابراز علاقه میکردن. طفلی به قول خودش بچه خونگیه و اصلا نمیدونست منظورشون چیه .منم مجبور شدم بخاطر دخترم اطلاعاتمو ببرم بالا که بتونم بهش کمک کنم از خودش مواظبت کنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
تو رو خدا دوروغ نگو

راست میگم. الان تو جامعه این چیزا خیلی باب شده. اوضاع خیلی خیلی بده خدا به بچه هامون کمک کنه

نیستن هیچکدومفقط جهت جوگیریهبسکه همشون دنبال جلب توجه ان:/

والا تو مدرسه ما بود حتی باهم میرفتن تو دسشویی ببخشین اینو میگم ولی درحال کارهای مثبت ۱۸ بقیه دانش آموزا دیده بودنشون 

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
منم مثل شما بودم دخترم ماشالله قشنگ و خوش هیکلهماه اول که گذاشتیمش مدرسه جدید کلی پیام و پیشنهاد از ...

خدا ببخشه بهتون

منم دخترم امسال پیش دبستانیه باید کم کم خودمو آپدیت کنم

جالبیش اینه خودم تو اجتماع بودم چ دانشگاه چ سرکار.

اما این نسل کلا با ما فرق دارن باید باهاشون خودمون رو آپدیت کنیم

والا تو مدرسه ما بود حتی باهم میرفتن تو دسشویی ببخشین اینو میگم ولی درحال کارهای مثبت ۱۸ بقیه دانش آ ...

خب اینا از سر جوگیریه واقعا گرایش ندارن

فازشو میگیرن

بعدا بزرگ میشن میزنن تو سر خودشون😁

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

نیستن هیچکدومفقط جهت جوگیریهبسکه همشون دنبال جلب توجه ان:/

نه هست. من دختر راهنمایی دارم برام تعریف میکنه دخترا چه کارایی میکنن اصلا وحشتناکه اوضاع

همش تحت تاثیر فیلمایی که میبینن وگرنه امکان اینکه طرف اونطوری باشه خیلیی کمه نه اینکه همه بگن اره من ...

وای،خدای من،

مثلا دوست دختر دارن باهم رابطه برقرار میکنن؟

ای خدا،

بین پسرا هم هست؟

یعتی تو مدرسه های پسرونه بین همدیگه؟

از چندسالگی اینجوری میشن؟

خدا ببخشه بهتونمنم دخترم امسال پیش دبستانیه باید کم کم خودمو آپدیت کنمجالبیش اینه خودم تو اجتماع بود ...

دقیقا لازمه اطلاعاتمون رو ببریم بالا تا بتونیم افکار بچه هامونو روشن کنیم

من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید

من ۷۴ ام ولی از بس اینور اونور شنیدم دیگ اگاه شدم ب صحبتاشون هر چند بضیاشون رو هنوز نمیفهمم از بس کلمات فارسی رو با انگلیسی ادغام میکنن سیچوئشن شیپ مثلا

ما قبلا میگفتیم طرف رو تو اب نمک گذاشته مثلا پسر و دختر با هم حرف میزنن ولی هیچکدوم تکلیف این صحبت رو مشخص نمیکنن نمیدونی رلشی نیستی بهت حس داره نداره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره