2777
2789

در رابطه با دو تایپیک قبلم لطفاً جواب بدید اگر باهاش در حین صحبت ویژگی های خوب کلاسش و بگم هوا برش نمیداره حسش چجوری میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه نگی

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
بشدت هوا برش میداره و فک میکنه دیگه شما کشته مردشی

ای بابا آخه به خودش چیکار دارم می‌خوام بگم شماو کلاستون عالی هستید و انگیزه برای ادامه مسیر بودید

ای بابا آخه به خودش چیکار دارم می‌خوام بگم شماو کلاستون عالی هستید و انگیزه برای ادامه مسیر بودید

متاسفانه ذات مرده،هرچقدرم مرد خوب و متشخص و وفاداری باشه بازم هر صحبت و نگاه دخترارو می‌زاره پای اینکه عاشقشن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نههههه ای بابا 😭

حالا چه گیری دادی ازش تعریف کنی طرز فکر مردا با ما خیلی متفاوته شاید یه تعریف ساده تورو به هزار جور منظور دیگه ای تعبیر کنه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

حالا چه گیری دادی ازش تعریف کنی طرز فکر مردا با ما خیلی متفاوته شاید یه تعریف ساده تورو به هزار جور ...

توی دو تایپیک قبلم نوشتم می‌خوام ازش حلالیت بطلبم باید مقدمه چینی کنم فکر بد نکنه که مثلا رفتم بهش نمره بد دادم یانه