2777
2789

طبقه بالای پدر شوهرم زندکی میکنیم شوهرم بشدت دهن بینه.ب من میگه تو اخلاقت بده هرچی گرفتاری دارم و بی پولی و قسط و قرض بخاطر توست...

حالا بگم چرا میگه اینا رو.

من از خاتوادش خوشم نمیاد چون بشدت بیشعورن اون بابای گور ب گورشدش که همیشه خدا از ادم طلبکار بود کارای خونشون میکردم تهش کلی کنایه ب خودم ب بچم میگفت مامانم با زبونش حرف نمیزد با اونجاش حرف میزد انقدر حرف مفت زنه.منم قطع رابطه کردم‌.شازده پسر اومدن خواستگاری شپش تو جیبش کله ملق میزد ترکیه رفتناش و هواپیما سوارشدن و خوش گذرونی هاش کرده بود و با بی پولی تمام اومد و منه خر بله منه خر قبول کردم.دیدم پدر شوهرم هییییچ کمکی نمیکنه تازه میگه ب مامانت بگو خونه براتون جور کنه!!!!ب همسرم  گفتم بیا طلای مجردیم بفروشیم عروسی هم نمیخام اتلیه هم نمیخام بجاش زمین بخریم همش طلاهای خودم بود حدود ۸۲ گرم بود ک ۱۸ گرم شازده خریده بودن...خلاصه بی عروسی اومدیم سر زندگی حتی ی عکسم نداریم.

قیمت اون زمین شد هزار برابر‌.الان قده ی اپارتمان پول داریم .بعد همش بهم سر کوقت میزنه تو بدی تو من. مقروض کردی‌.خستم چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شوهرم منظورمه ک حرف مفت زنه

به نظر من هر بلایی سر ما خانما میاد از بی عرضگی شوهرا هست که هرکسی رو جایگاه خودش نگه نمیدارن‌.عزیزم از پدرشوهر مادرشوهر گله نداشته باش‌‌‌...اگه کمی شوهرا هوامونو داشته باشن هیچ یک از این اتفاق ها نمیوفته‌

لطف بیش از اندازه باعث هاری میشه عزیزم اگه زمین به اسم خودته خوشابحالت اگر نیس انشالله مهریه ات اندا ...

ب اسمم هست باورت میشه هی میگم نامردی بفروشم ولش کنم سهم اون ۱۸ گرم طلاش بدم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون