2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست دارم خفه اش کنم چنان جلوی نامزدم موش میشه و عاشق من میشه بعد با همین روشش میاد کلی بدبختی سر من ...

واااای کارت دراومده از اون دهن سرویس کناس مادرشوهر من پیش شوهرم پسته وبادوم به زور میده بهم بخورم شوهرم نبودنی اصلا محل نمی‌ده تازه کلی هم غرغر و بحث می‌کنه باهام زندگی با این جور آدما خیلی سخته من نه ساله هنوز عادت نکردم

من جای تو باشم فردا شب ی متن براش میفرستم ک پدر و مادرت همدیگرو دارن منم تو روز تولدم ب همسرم احتیاج داشتم ک نبود در واقع اولویت نبودم برات واز این قبیل حرفا بفهمه ک قرار نیس هر چیزی طبق خاسته خودش و مادرش پیش بره.برادر زاده کدوم….یه

اسی در ضمن باید واکنش می داشتیخواستی تموم کنی حتما حرفاتو بزنبدم میاد از مردهای بزدل

دوستش دارم 

مشکل اینه ولی مادرش شیطان و درس میده 

بعضی وقتا فکر میکنم من زن دومشم

واقعا درک نمی کنم تولدم عشقم همسرم بگه نمیام ننم افسردس

ننم افسردگی گرفته تولدت باشه برا یه روز دیگه حالا دیر که نمیشه،مهم افسردگی ننمه باید وره دلش باشم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻