2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ب نظرات منفی توجه نکن ب هر حال اینجور مشکلات اوایل زندگی واسه همه هست 

مادره یکم حسادت میکنه واسش سخته ولی کم کم عادت میکنه بسپار دست زمان

ولی شوهرت هم حتمن امتحان کن چن وقتی ببین چحور ادمیه بچه ننه اس یانه خیلی احترام میکنه البته اگه عاقل باشه جوری رفتار میکنه ک دو طرف راضی باشن وناراحت نشن

بخاطر دعوا وحرفای بیخود اصلا دعوا راه نندازه خیلی محترمانه حرفت رو بزن ناراحتیت رو ابراز کن هیچی تو دلت نزار بزار مشکلاتت زود حل بشن نه اینکه هی بگی درس میشه

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
یه کیک بگیر برو وسط چمن بشین حالت حزن و اندوه بعدش عکس بگیر زیرش بنویس تولدم مبارک بفرست براش خب عذا ...

اتفاقا این میشه ی زن ضعیف اما بره ب عکس شاد بندازه براش بفرسته نامزدش میفهمه باید تکونی ب خودش بده 

به امید روزهای خوش 💝

یه کیک بگیر برو وسط چمن بشین حالت حزن و اندوه بعدش عکس بگیر زیرش بنویس تولدم مبارک بفرست براش خب عذا ...

جدی گفتی اینو؟!!! مگه داریم کسی انقدر خودشو خارو خفیف کنه!! یکی بخواد اینجوری به آدم توجه کنه میخوام صدسال نکنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻