2777
2789
عنوان

جهیزیه با دختره یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصول ما کوردا اینه کلا با پسره جهیزیه ولی خوب الان گرونی شده خیلی از دخترا هم جهیزیه میدن که زبونشون ...

فکر میکنم کورد هر منطقه ای فرق کنه درسته؟

دوست من اهل کرمانشاه جهیزیش خیلی خوب بود چندتا تکه بزرگ رو دوماد اورده بود 

اونا وظیفه پسر هست قشنگممن خودم جاهاز کامل بردم...ولی منصفانه نصف نصفطلا هم ۱۰۰گرم بردم شوهرمم ۱۰۰گر ...

منم توى تهران و بقيه قوميت ها ديدم جهاز با دختره در كنارش پسر يخچال و تى وى و يه تخته فرش رو ميگيره و جشن عروسى و طلا و خونه با پسره

حقيقتا اگر پسر خونه و جهاز و عروسى و طلا رو بگيره و بعدشم خرج زندگى رو بده خوده دختر حس خوبى نخواهد داشت توى اون خونه زندگى

زندگى مشترک اسمش روشه اشتراکی با هم باید بسازنش

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
فکر میکنم کورد هر منطقه ای فرق کنه درسته؟دوست من اهل کرمانشاه جهیزیش خیلی خوب بود چندتا تکه بزرگ رو ...

اره میگم که فرق داره،اصلا مامان و بابای منم میگن به خواهرت جهیزیه میدیم ولی در حالت کلی توی کوردای مناطق ما اذربایجان غربی شیکاک هارو میگم رسم نیست

عزیزم چرا عقلانی نیست؟مگه توی زاییدن مرد کمک ما میکنه که حالا توی بقیه چیزا ما کمکشون کنیم؟بزار خرج ...

آخه بحث کمک نیست بحث ساختن زندگی

من تا بحال پسری که همه چیو خودش بده از نزدیک ندیدم😂

والا همینجوریشم خانواده پسر فکر میکنن واااای پسرشون حیف شده کلی زحمت داره میکشه دیگه همه چی هم با پسر باشه به نوعی شاید دختر حس خوبی نداشته باشه 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️