2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعتا اول عزرائیل 

بعد مسئولان نعش کش 

بعد سالن تطهیر 

بعدم ملت عزادار و آخوندی که نماز و تلقین میخونه 

بعد نکیر و منکر 

بعدم خدا 

البته دور از جونت 

به این چیزا فکر نکن زندگیتو بکن روله جون 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

عزرائیل

ولی وقت ملاقات ب کسی نمیده

خودش سرزده هروقت ک وقتش باشه میرسه خدمت همه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
میفهممت

اسی من نزدیک ۷ یا ۸ ساله تو سایت هستم خیلی ها رو دیدم ناله میکردن بعدش مشکلشون حل،شده تو هم حل میشه فقط باید صبور باشین

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

خیر نکیر و منکر میان سراغت از این خبرا نیست

اینا ک تو زندگی مس از زندگی هستن هیچ کدوم نکیر و منکر رو نگفتن 

من حتی مال مسیحی ها رو دیدم همه پیگن هاله نور و آرامش خدا،هست 

بعدم من چ گناهی کردم ک نویر و منکر اذیتم کنن

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

کسی ک انقد ضعیفه با حرف یکی ک اصلا نمیشتاستش خودشو بکشه دیگه ب من ربطی نداره

بعضی حرف ها مثل زهر هستند  گاهی وقت ها سکوت چیز خوبی هست مخصوصا برای افرادی مثل شما 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خیلی تو فکرشم

تجارب نزدیک ب مرگ افراد خودکشی کرده رو بخون و ببین چ عذابی کشیدن ک  حاضر بودن برگردن همینجا تو آتیش باشند و اونجا نه ..ببین چقدر وحشتناک بود.

خودمم خیلی خسته شدم از نامردی اطرافیانم ولی چ میشه کرد ..من با قرآن و نماز خودمو ‌اروم میکنم.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک