2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا ک تو زندگی مس از زندگی هستن هیچ کدوم نکیر و منکر رو نگفتن من حتی مال مسیحی ها رو دیدم همه پیگن ...

چون اونها هنوز مرگ واقعی و شب اول قبر تجربه نکرده بودن 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

ارهههه اونا ب اون مرحله نرسیدن و برگشتن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

مثل معلم دینی ها آدم رو از مرگ بترسونین متنفرم ازتون 

من خواهرم ک فوت شد آروم نمی‌شدم که تو قبر دارن اذیتش میکنن اما قران رو خوندم فهمیدم خدا مال مهربونه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

امیدوار باش به اینکه امام زمان ظهور کنه و بتونی تو جامعه ی آرمانی زندگی کنی

😐😐

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
احساس میکنم ب هیچ دردی نمیخورم رسیدم ب پوچی،از این دنیا بدم میاد

همه قرار نیست کار خاصی بکنیم ک چرا نباید ب دردی بخوری تو با ارزشی صد درصد چیزای مثبت دیگه هم داری  

اگر میبینی واقعا حالت بده برو پیش روانشناس