2777
2789
تو دلسوز نیستی . فداکاری . این کار تو اشتباهه . خودتو نباید فدا کنی ‌. اگر به تو محبت کرده به بقیه ه ...

میدونم حرفت خیلی درسته باور کن خیلی می‌خوام برم خونه خودمون دستپخت مامانمو بخورم 

اما نمیتونم چطور این زن و تنها بزارم ت این خونه بزرگ 

چیکار کنم س تا دختر داره ک اونا دنبال زندگی خودشونن 

ولی دستم نمک داره یک بار ازم تشکر نکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان بزرگت باید بیاد پیشتون یا یکی دیگه بره پیششاز من گفتن بود. با چشمام دیدم عاقبتشو

چیکار کنم آخه 

تنهاست طفلکی شوهرش و زود از دست داده 

خوشم بزرگه میگه میترسم بخوابم تنهایی 

منم دارم اذیت میشم:) 

فقط هیچی نمی گم یجوری نشون میدم ک خیلی خوشحالم اینجا هستم 

ای وای تو انگار کسی هستی که من میشناسم. اونم همینو میگفت و اولین نوه بود. مطمئن باش اصلا عاقبت خوبی ...

مثلاً عواقبش چی‌میتونه باشه؟ 

من فقط دارم محبتمو نشون میدم 

ولی هیچکس اونو نمی‌بینه انگار همه ازم طلبکارن

بدتر از اینم میشه حالا اولشهخودت به داد خودت برس

چرا ؟ 

منظورت اینیکه پیر تر میشه من باید بشم عصای دستش؟ 

ولی هرچی خوبی میکنم هیچکس ازم قدردانی نکرد 

فقط ازم طلبکار بودن 

دارم تلاش میکنم عادت کنم 

چرا آخه ؟ محبت و لطف کردن بده؟ ولی بی هیچی نیس من دارم اذیت میشم ...

اره این لطف اضافیه مطمئن باش

فقط گاهی سربزن بهش. برگرد خونتون کسیم گفن چرا برگشتی بگو درس و مدرسه دارم پدر و مادر دارم خودم 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

س تا خواهر هستن وظیفشون و گذاشتن گردن من:)

تو چرا قبول کردی؟؟؟ من یه پیشنهاد خفن دارم  با مهربونی و انرژی مثبت به مامان بزرگت بگو مادر دوتایی خونه به این بزرگی تنهایی میخایم چیکار کنیم پاشو پاشو لباساتو تنت کنم از این به بعد بریم خونه ما دپر هم زندگی کنیم

:))) فکر نمی کردم ی روزی زندگی کردن با پدر مادرم حسرت بخورم

چه حسرتی پدرومادرت خودشون تو رو اونجا گذاشتن ببخشید از خداشون بوده وگرنه عمرا اجازه نمیدادن و نوبتی میکردن یا میاوردن خونه خودشون

آخه دلم نمیاد مامان بزرگم تنهاست ولی خودمم این وسط اذیت میشم

اینکه با این سن جایگزین شدی اشتباهه

لطفا ب خودت ظلم نکن و برگرد خونتون 

وظیفه فرزندان مادربزرگت هست ب این وضع رسیدگی کنند ن شما 

میدونی چه نتیجه ای برای اینده ات داره 

اگر قرار بود کاری انجام بدی و وظیفه ای که اصلا وظیفه شما نبوده انجام دادی 

خشم در بزرگسالی 

این مسیولیت پذیری نیست در حق خودت لطف کن و برگرد خونتون 

فعلا امضا ندارم

مطمنی مادر بزرکت میترسه؟ اخه خیلیا تنها زنذگی میکنن؟ ــ

چرا داداشت که 21سالشه نمیره پیشش.؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..