2777
2789
عزیزم بزرگترا وظیفه شون رو انداختن روی دوش شما شما مگه خودت درس و مدرسه نداری ؟

مدرسه ام نسبتا نزدیکه پیاده میرم و میام 

چیکار کنم ..

خودشون خونه زندگی دارن 

نوه های دیگه کوچیکن..

فقط من اینجا هستم پیشش.. 

چرا آخه ؟ محبت و لطف کردن بده؟ ولی بی هیچی نیس من دارم اذیت میشم ...

عزیز دلم هررررکاری که ناراحتت می‌کنه یا اذیتت می‌کنه رو هیچوقت انجام نده قبل از همه چیز خودت رو دوست داشته باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله . کاملا جدی . پدر و مادر که کاملا تنها بمونن دوباره احساس میکنن دوران نامزدیه و خونه ساکته و صدا ...

ن دیگه اونقدرا هم..😐😐 ب برادر ۲۱ ساله دارم مادر بنده نزدیک ۴۰ سالشه این حرفا چیه😐

کدوم شهر هستی. ؟ باید یه پرستار بگیرید که کنارش بمونه. با این کار آینده و زندگی خودت نابود نکن

انقدر پیر نیست ک پرستار داشته باشه ۶۰ سالشه هنوز 

چیکار کنم 

وقتی بچه بودم خیلی بهم محبت کرده 

منم می‌خوام جبران کنم 

اما دارم متوجه میشم دارم خیلی اذیت میشم 

یه مورد اینجوری دیدم. دختره سالها موند پیش مادربزرگش و ازدواج هم نکرد. مادربزرگ پیر شد. مسئولیتش خیل ...

بخدا سردرگمم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

فقط از لطف و مهربونی 

سنس هم زیاد نیست ۶۰ سالشه شوهرش و زودی از دست داد 

چون بچگی‌بهم محبت کرد منم می‌خوام جبران کنم 

اما خیلی دارم اذیت میشم خیلی 

یکی از خاله هام امشب گفت ت تابستون دیگه برو خونه بچه‌ مامان منی مگه؟ 

گفتم تابستون ها برم خونه ت اینجا می‌خوابی یا شوهرت کدومتون؟ 

نمی‌دونم فقط منم دلم میسوزه برای آدما..

انقدر پیر نیست ک پرستار داشته باشه ۶۰ سالشه هنوز چیکار کنم وقتی بچه بودم خیلی بهم محبت کرده منم می‌خ ...

پرستار که فقط برای کارهای خدماتی نیست گاهی وقت ها یه نفر بهش حقوق می دن که کنار یه سالمند زندگی کنه و شبانه روز مواظب و همدمش باشه 

ما یه همسایه داشتیم مسن بود بعد یه پرستار بود که کنارش زندگی می کرد 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خب برو خونتون شما که مسئول مادربزرگت نیستینهایت اون بیاد با شما زندگی کنه

واقعا نمیشه درک نمی کنی 

دلم میسوزه 

بچگی بهم محبت زیاد کرده 

می‌خوام جبران کنم 

اما دارم اذیت میشم خیلی 

س روز ی بار مامان بابامو فقط ی ساعت میبینم 

انگار دو شدم از همه چی 

روحیه ام آسیب دیده..

بخدا سردرگمم نمی‌دونم چیکار کنم فقط از لطف و مهربونی سنس هم زیاد نیست ۶۰ سالشه شوهرش و زودی از دست د ...

تو دلسوز نیستی . فداکاری . این کار تو اشتباهه . خودتو نباید فدا کنی ‌. اگر به تو محبت کرده به بقیه هم محبت کرده . وظیفه ی تو یکی دو روز سر زدن در هفته س . خیلی بخوای از خودگذشتگی کنی دو شب در هفته اونجا بمونی که شب ها تنهایی نترسه . بقیه ش وظیفه ی بقیه بچه هاشه . حسادتشونو از الآن میتونی احساس کنی .