2777
2789

نه چرا خارج رحم بشه. مثبته دیگه. مبارکه. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم سریع بی بی چک خط پررنگ افتاد، پس نگران نباشم؟

نه اصلا جای نگرانی نداره. الان که اتفاقی نیفتاده ولی کلا تو بارداری خیلی اتفاق های عجیب میفته. یه روز تهوع داری سه روز نداری. دو روز ترشح داری یه روز نداری. دو روز معده ت میسوزه سه روز خوبه. کلا هر اتفاقی افتاد طبیعیه نگران نشو. پیگیر باش ولی نگران نشو آخرش بهت میگین طبیعیه  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)