2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به حسام نواب صفوی چیه

1732 بازدید | 126 پست

بگین

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

وایب بدی میده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایب بدی میده

بنظرمن وایب پر جذبه و ترسناکی داره 

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

فقط تو نی نی سایت میشه این پدیده رو پیدا کرد که یکی ساعت ۱ و نیم نصفه شب یهو حسام نواب صفوی دغدغه فک ...

😅😅😅چون طرفدارشم خیلی ها میگن خوب نی

بنظرمن وایب پر جذبه و ترسناکی داره

ارع 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نکنه خودش هستی🤣🤣

یعنی یه آدم انقد بیکار و کمبود داره راجع به خودش نظر بپرسه😁😁