2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6336 بازدید | 171 پست
دقیقا ترکیه هم هستند و جالبه همسرش همینم دور زده و هیچی از اموال نداده بهش با اینکه باورت نمیشه اگه ...

نفهمیدی دلیل طلاقشون چی بوده؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
زنی که خرج نداره ارج نداره درسته✅کم بود کم میخوریم زیاد بود زیاد❌زن باید مردو واسه پولدارشدن هول بده ...

دقیقا درسته 

دوست من با اینهمه وضع مالی خوب باز سعی میکرد همش قناعت کنه و زیاد خرج نکنه🥴

دیروز اینا رو با گریه تعریف میکرد 

واقعا حالم بده چون خیلی صمیمی بودیم با هم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی عزیزم حرفتو قبول دارم حتی اگه بهترین مرد دنیا هم شوهرت باشه بازم باید حواست به خودت و منفعتت ...

عزیزم من بااینکه سرکار میرم و درامدم رو کلا میارم تو زندگیم ولی شوهرم بدش میاد چیزی به نامم بزنه. اصلا تو خونوادش ملک بنام زن زدن مرسوم نیست. اگ هم بخوام پولم تو زندگی نیارم دعوا میشه. و کلا اینطوری پیشرفت  زندگیمون بهتره

من باید چیکار کنم ب نظرتون.

اگه بگم مغزت سوت می‌کشه

مرد خیانت کرده؟

آخه ۲۲ سال زندگی شوخی نیست که زنه حتی خودشو آواره کرده ولی طلاقشو گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای چقد ما زنا بدبختیم کاش زنو مرد برابر بودن و فقط شعار برابری نمیدادن،الان تو قانون ما،بچه مال پدره،پدر نبود پدربزرگ و عمو.پس اون مادر بیچاره چ گناهی کرده ،همه زحمتارو بکش آخرشم اونا همه کاره.لعنت ب این قانون بی قانونی

خدا یا کارما نذاشت تو کاسه بابات؟؟؟؟عزیزم شما بچه ها چی شدین؟؟؟با مامانتون رفتین؟

من ی بچه بودم پدرم چهار تا دختر آورد از اون زن ب امید اینکه پسر بشه ولی فعلا که نشده مادرمم ازدواج کرد ....پدرمم کارما گذاشته تو کاسش اینو مطمئنم تو اون زندگیش پدرم خوشبخت نیست و خیلی پشیمون و ب گوش مادرم رسونده روی گل خار آوردم ولی چه فایده دل مادرم شکوندن اون وقتا  جلوی مادرم حتی رابطه داشتن و اون زن میخواست این جوری مادرمو عذاب بده... 

حسبی الله
الان میگی یعنی پولداری جداشون کرده؟طلاق ممکنه برای همه اتفاق بیفته و به جنبه اطرافیان بستگی داره خدا ...

من کی گفتم پول جداشون کرده عزیزم؟؟؟؟

من دارم میگم خانمها همیشه فکر نکنید در روی یه پاشنه می‌چرخه دنیا بالا پایین زیاد داره پس همیشه برای خودتون پس انداز داشته باشید برای روز مبادا 

میدونی عزیزم حرفتو قبول دارم حتی اگه بهترین مرد دنیا هم شوهرت باشه بازم باید حواست به خودت و منفعتت ...

آخه اینجا میبینم خیلیا میگن مهم نیست و از الان لذت می‌بریم و فردا فکر فردا میکنیم و ...

عزیزم من بااینکه سرکار میرم و درامدم رو کلا میارم تو زندگیم ولی شوهرم بدش میاد چیزی به نامم بزنه. اص ...

ببخشید عزیزم ملک زدن به نام زن مرسوم نیست ولی زن شاغل باشه مرسومه؟ 

خیلی شوهرتو بدعادت کردی والا من که خانه دارم تا همسرم خونه خرید گفتم به نام من بزن اونم قبول کرد شما که دیگه شاغلی وقتی چیزی به نامت نمیکنه پس با پولات برای خودت طلا بخر وقتی به یه ارزشی رسید تبدیلش کن به ملک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی شوهرش اونقدر بی غیرته که بزاره این تو مملکت غریب تو خیابون بمونه

والا منم از همین عصبی شدم