2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6339 بازدید | 171 پست
من ی بچه بودم پدرم چهار تا دختر آورد از اون زن ب امید اینکه پسر بشه ولی فعلا که نشده مادرمم ازدواج ک ...

مادرت خوشبخته؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم از همین عصبی شدم حتی باورت میشه داره کاری می‌کنه زندان بیوفته تو مملکت غریب بچه هم داره ازش ...

۲۲ سال با چه حیونی زندگی کرده

عزیزم من بااینکه سرکار میرم و درامدم رو کلا میارم تو زندگیم ولی شوهرم بدش میاد چیزی به نامم بزنه. اص ...

من باشم شده با دعوا و ... برای خودم طلا میخرم حداقل نصف حقوقم رو 

اصلا چه نیازه به همسرت بگی چقدر حقوق میگیری ؟؟؟

وقتی اعتقادش اینه نباید شما هم باهاش صاف و صادق باشی

مرد خیانت کرده؟آخه ۲۲ سال زندگی شوخی نیست که زنه حتی خودشو آواره کرده ولی طلاقشو گرفته

اول به خاطر عدم تفاهم جدا شدن بعدا دوستم متوجه شده یه خانمی که دوست صمیمیش هست داره به شوهرش خط میده 

دیروز با هم حرف می‌زدیم متوجه شدیم این جانور افعی از اول برای اینها نقشه کشیده و اینا رو جدا کرده و حتی همین آدم باعث شده هیچیییی به دوستم نرسه و رسما سرشو کلاه گذاشتن

عزیزم من بااینکه سرکار میرم و درامدم رو کلا میارم تو زندگیم ولی شوهرم بدش میاد چیزی به نامم بزنه. اص ...

من الان پولهایی که شوهرم بهم برای خرجی میده کم کم جمع میکنم برای خودم ربع سکه میخرم همیشه فکر آینده ات باش 

نمیگم شوهرم بده اتفاقا خیلی خوبه ولی بخدا به هیچ کس هیچ اعتمادی نیست 

من از وقتی خواهرشوهرمو دیدم که بعد ۱۵ سال زندگی برای اینکه از شر شوهرش راحت بشه حتی مهریه اش رو بخشید و با دست خالی از اون زندگی اومد بیرون خیلی عاقل شدم 

نمیخوام زنی باشم که حسرت بخورم و بقیه از سادگیم سواستفاده کنن همیشه حواسم به خودم هست شوهرم هرچقدر داره توی این زندگی زحمت میکشه منم دارم زحمت میکشم پس هرچی که میاد توی زندگیمون حق هردوتامونه 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
ای چقد ما زنا بدبختیم کاش زنو مرد برابر بودن و فقط شعار برابری نمیدادن،الان تو قانون ما،بچه مال پدره ...

دقیقا و چون همه چیز به ضرر ماست تو قانون باید خودمون حواسمون به خودمون باشه حداقل 

مادرت خوشبخته؟

بله ولی برای زندگی که اون همه تلاش کرد حیفش میاد چون برای دونه دونش زحمت کشید و وقتی خونه میساختیم نتونستیم کارگر بگیریم و مادرم خودش حتی کارگری کرد تا خونه ساخته شد بعد که پدرم این کار کرد و با زنش کاری کردن که مادرم مجبور کردن از اون خونه بره فقط با لباسهای تنش اومد و دست شست از اون زندگی ولی همیشه ناراحته که این همه تلاش کرد تا بسازه همه چیو و بابام اینجور خراب کرد 

حسبی الله
اول به خاطر عدم تفاهم جدا شدن بعدا دوستم متوجه شده یه خانمی که دوست صمیمیش هست داره به شوهرش خط میده ...

کاش دوباره برگرده ب شوهرش. ک اون زنیکه حالش جا بیاد.

عزیزم این دوس صمیمی ک باعث جداییشون شده هم خارجه؟

ببخشید عزیزم ملک زدن به نام زن مرسوم نیست ولی زن شاغل باشه مرسومه؟ خیلی شوهرتو بدعادت کردی والا من ک ...

دقیقا افکار جالبی دارن که فقط به نفع خودشونه 

یه خانم بره سر کار و خسته بشه و پول بیاره تو خونه تا با اون پول مرد برای خودش ملک و ... بخره

بله ولی برای زندگی که اون همه تلاش کرد حیفش میاد چون برای دونه دونش زحمت کشید و وقتی خونه میساختیم ن ...

حقیقتا دلم خیلی سوخت انشالله شما غرق خوشبختی شین که مادرتون با دیدن شما به آرامش برسن