2777
2789
عنوان

حیوونای مظلوم🥲دودقیقه فقط وقت بزارین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا زدتشون فقط همینو میتونم بگماون نه زبون داره که بتونه شکایت کنه نه اگ آسیب ببینه جایی داره که بره ...

خیلی خوشحالم که انقدر ادم فهمیده‌هنوز‌هست🥲کلا با هزکسی که تو تاپیکم اومد‌هستم همتون خیلی خوبین:)

خدا لعنتشون کنه بچه ها هر جا پیج این رمال و دعانویسا رو دیدین قسمت گزارشات مردمی پلیس فتا آپلود کنین ادرسشو

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

گوشفندی ک میدی ب گربه حیوون نیست ؟؟؟ ببین درک میکنم خیر خواهیت رو ولی اونا با چیزای ارزون ار هم سیر ...

آره خیلی عاقلانه نظر دادین👌

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

نه عزیزم باید پخته باشه حتماچربی زیاد هم باعث میشه که معدشون غذارو پس بزنهمن خودم حامی حیواناتم و پی ...

الان برای حیوونای قبلی که خام دادم مشکلی پیش نمیاد؟🥲💔

خدا لعنت کنه اونارو که با حیون زبون بسته همچین کاری میکنن 

اما کار شما هم درست نیس غذارسانی به حیونایز که باید خودشون دنبال شکار و غذا باشن درست نیس 

فقط اکوسیستمشون رو بهم میریزید با این کار 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...