2777
2789

دختر کم سن و سال مردم حق نداره به مدرسه و دانشگاه مشکلاتش رو بگه میگن بی حیایی

به خانوادش بگه میگن بی حیایی

ایجا بگه میگین بی حیایی

همه شرایط رفتن پیش مشاور رو هم ندارن

خب کجا این بچه باید یاد میگرفت چه طوری رفتار کردن با پسرا رو؟

من و شما که بزرگتریم بذارین لااقل اینجا راهنمایی شون کنیم که پسرا کمتر ازشون سوء استفاده کنن

سریع طرف یه کلمه حرف میزنه گزارش نزنین خانوما😐

بعضیا انگار از مریخ اومدن نمیدونن تو جامعه چه خبره انگار معلم پرورشی هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر فهمیده 

دقیقا تو خیلی تاپیکا دیدم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

صد رحمت به معلم پرورش

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وای ساد حرف ناظم مون افتادم شما بی حیایین  🤣🤣🤣

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

حرف داریم تا حرف ،دختر ۱۳ ساله اومده از رابطه با دوست پسرش میگه چه راهنمایی برمیاد ؟یا میگه چطوری مخ یه پسر رو بزنم همه میگن زشته این کار رو نکن منعش میکنن که نکنه، چون میدونن اگر بکنه آخرش به بدبختی میرسه اتفاقا من این کارشون رو دوست دارم که مثل خانواده منع و سرزنش میکنن و دختر با خودش فکر نمیکنه که خانوادم فکرشون بستست میدونه تو جامعه کار درستی نیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
حرف داریم تا حرف ،دختر ۱۳ ساله اومده از رابطه با دوست پسرش میگه چه راهنمایی برمیاد ؟یا میگه چطوری مخ ...

حرفتون درسته دقیقا از تاپیک میشه فهمید کی دنبال چیه👍🏻

ولی بعضیا توی رابطه پر آسیبن پسره داره همش زخم روحی بهشون میزنه نیاز دارن ۵ نفر بگن این پسر لاشیه به زبون خودشون با ادبیات خودشون شاید یکم شک کنه به رابطش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿