2777
2789
عنوان

حیوونای مظلوم🥲دودقیقه فقط وقت بزارین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست
منم دلم میسوزه خدا حیوان آزار لعنت کنهمیدونی هر وقت انسانی میمیره خیلی دلم میسوزه همش براش دعا مغفرت ...

واااای😭خداروشکر که از زمین اینجور ادما کم میشنننن وای خدا جوابشو میده

موقع غذا دادن توجه داشته باشید که تا جای ممکن استخون نداشته باشه ، ممکنه هنگام گوارش به لوله گوارش آسیب بزنه . و اینکه باور غلطی هست که استخون غذای سگه و آسیب زننده ست و ممکنه باعث پارگی بشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای😭خداروشکر که از زمین اینجور ادما کم میشنننن وای خدا جوابشو میده

باور کن من حتی حیوانی میبینم قربونی میکنن نمیتونم از گوشتش بخورم 

حالم بد میشه

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بس که خوش قلبی:)

🩷

شماهم خیلی خوبین خدا کنه انسان هایی مثل شما زیاد بشن بخدا دنیا میشه گل و بلبل😘

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
قربونت بشم امیدوارم❤️🥲

بهترین گوشت برای گربه گوشت مرغ هست

من برای اینکه هم خودم بتونم بهتر غذارسانی کنم هم برام مقرون به ضرفه تر باشم

گوشت مرغ و سیب زمینی و هویج رو با هم میپزم بعد با هم مخلوط میکنم یک حالت خمیری شکل میگیره

خیلی گربه ها دوست دارن 

چون این باورم غلطه که فقط باید گوشت بخورن به سبزیجات هم نیاز دارن

بهترین گوشت برای گربه گوشت مرغ هستمن برای اینکه هم خودم بتونم بهتر غذارسانی کنم هم برام مقرون به ضرف ...

وای خدا ایشالا هزاربرابرشو بهت بده همیشه دلت شاد باشه🥲❤️

منم از این به بعد اینکارو میکنم پس🥲❤️‍🩹

وای خدا ایشالا هزاربرابرشو بهت بده همیشه دلت شاد باشه🥲❤️منم از این به بعد اینکارو میکنم پس🥲❤️‍🩹

اممنون عزیزم

خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

تو اینترنت سرچ کن غذای خانگی برای گربه

خیلی مدل های قیمت مناسب و خوب میاره برات

سلام 

دعا نویسا و رمالا کلن یا کلاهبردارن یا شیطانی ان کارهای شیطانی هم میخان 

ولی در خصوص کربه من فک میکردم گربه ها گوشت خام نمیخورن، یعنی چن باری گوشت خام براشون گذاشتم لب نزدن مجبور شدم یکم آب پز شده بزارم! یا سوسیس و تن ماهی اینا که بد نیس واسشون؟

خداخیرتون بده و کار خیلی خوبی میکنید توی این هوای سرد هواشونو دارید منم دیدم کسایی رو که به خاطر محبت به حیوونا خدا بهشون رحم کرده 

ولی نظرم اینکه زیاده روی توی غذا دادن بهشون (حالا منظور جز توی فصل سرماست) اکو سیستم رو بهم میزنه یعنی باعث میشه امنیت غذایی پیدا کنن و آماده بخور بشن انوقت زاد و ولد کنن و تعدادشون خیلی زیاد بشه در نهایت کمکی که کردیم به ضررشون تموم میشه! اینو به چشم دیدم که توی دو سه سال توی خوابگاه گربه ها از دو سه تا رسیده بودن به بیست تا! اصلا یه وضعی شده بود! 

سلام دعا نویسا و رمالا کلن یا کلاهبردارن یا شیطانی ان کارهای شیطانی هم میخان ولی در خصوص کربه من فک ...

اره واقعا متاسفانه خیلیا هنوز اعتقاد دارن به دعانویس و رمال

دمت گرم که هواشونو داری

اخه هوا خیلی سرده برف و بارون شیش روز غذانخورن خشک میشن اصلا نمیشه غذا پیدا کرد

گوشت خام گذاشتم خوردن ولی خب میگن ضرر داره دیگه نمیزارم