2777
2789
قوربونت عزیزم😘ولی با توجه به قضیه دوستت ک گفتی مطمئنی نامزدت آدم مناسب توعه؟عزیزم خودم میدونم حالت ...

ممنون عزیزدلم ک انقد خوبید

نمیدونم چیکار کنم😔از طرفی واقعن دوستش دارم خیلی زیاد

از طرف دیگع گفته که تکرار نمیکنم و ارتباطشو کلن با دوست قطع کرد

ن دوست صمیمی ندارم راستش

نمیدونم چیکار کنم بخدا گیر کردم

سر اون موضوع ب ظاهر ک بخشیدمش ولی از درون نمیتونم ببخشمش چون دلمو شکست 

همش زیر بار نمیره میگ واقعن چیزی بینمون نبوده  

اون ۲۴ ۲۵

من ۱۹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزدلم ک انقد خوبیدنمیدونم چیکار کنم😔از طرفی واقعن دوستش دارم خیلی زیاداز طرف دیگع گفته که ت ...

فداتشم😘آخه سنی هم نداری..ی سال ازم بزرگتری🥲

خب ب نظرت این دوس داشتن بعد چند سال همچنان باقی میمونه؟ یا صرفا ب خاطر کم و زیاد شدن های ی سری هورمون های بدنه؟میدونی من از این بابت نگرانتم ک بعد چند سال دیگه عشقت نسبت بهش مثل الان نباشه و دیگه عادی بشه برات و اون موقع این اخلاقاش رو نتونی تحمل کنی.. الان از بس دوسش داری برات قابل تحمله.. اگه واقعا نمیتونی ازش دست بکشی ب نظرم حداقل زود عروسی نکن سنت هم آخه کمه.. بنظرم سه،چهار سال نامزد بمون ببین هنوز هم شور و شوق اولیه رو داری یا ن.. بخدا سنت کمه ک از الان درگیر این مسائل بشی😑

فداتشم😘آخه سنی هم نداری..ی سال ازم بزرگتری🥲خب ب نظرت این دوس داشتن بعد چند سال همچنان باقی میمونه؟ ...

عزیزدلم🙂چقد مهربونیییییییی متولد چندی؟

نمیدونم راستش یکسال و نیمه که اینطوری دوستش دارم خیلی زیاد از همه لحاظی بد نی بجز اینا ک گفتم 

دلمو شکستع

من کلن مشکلم مهربونیه زیادمه  ادم بشدت مهربون و عصبی هستم🙂😂خیلی ساده و دلسوزم

خیلی وابستشم یکمی هم شکاک شدم

رتستش حسم بم میگ ک همیشه دوسش دارم ولی نمیدونم

🙂😘راستی مرسی عزیزدلم بابت مهربونیت 

عزیزدلم🙂چقد مهربونیییییییی متولد چندی؟نمیدونم راستش یکسال و نیمه که اینطوری دوستش دارم خیلی زیاد از ...

متولد ۸۶ ام

اوهوم پس همه جوانب رو بسنج هم خوبی ها هم بدی ها .. و فقطططط احساسی تصمیم نگیر

انشالله ک بهترین تصمیم رو میگیری مطمئنم😘🤗

فداتشم عزیزم😘خودت هم خیلییییی مهربونییییی🥰

متولد ۸۶ اماوهوم پس همه جوانب رو بسنج هم خوبی ها هم بدی ها .. و فقطططط احساسی تصمیم نگیرانشالله ک به ...

😍عزیزدللللمممم 

برام دعا کن مهربون😍😍

انشاالله ک توم خوشبخت بشی قشنگممم