قوربونت عزیزم😘
ولی با توجه به قضیه دوستت ک گفتی مطمئنی نامزدت آدم مناسب توعه؟عزیزم خودم میدونم حالت خوب نیست الان و دوست هم ندارم نگرانت کنم ولی اگه الان نگران بشی خیلی بهتر از اینه ک بعد ازدواج و با بچه خدانکرده از این نگرانی ها داشته باشی
من ن تو و ن نامزدت رو نمیشناسم ولی عزیزم اصلا از روی احساسات تصمیم نگیر.. احساس میکنم دوسش داری و ب خاطر همین چشمت رو روی همه این مواردی ک گفتی بستی و ببخشیدی .. ولی مواظب باش این دوست داشتنه کورت نکنه ااا.. واقعا چیزهایی ک گفتی مخصوصا دوستت اصلا ی چیز عادی نیست
خوب فکراتو بکن این احساسات و دوست داشتن و اینا فقط برا یکی دو سال اوله .. ب بعدش فک کن ک میتونی با این آدم کنار بیایی یا ن
هنوز دیر نشده اصلا نامزدی واسه شناخت هست دیگه اگه واقعا فک میکنی لیاقت بخشیدنت رو نداره الان ازش دست بکشی خیلی بهترع ک سالها پاش بسوزی و بعدا بخواهی ترکش کنی.. فقط خوب فکراتو بکن و اکه با کسی صمیمی هستی یا از روانشناس اینا کمک بگیر.. فقط لطفا از بهم قول بده ک از روی احساسات تصمیم نگیری.. هر پسر دیگه ای هم باشه همین احساسات رو نسبت بهش داری و سال ها بعد مهمه ک باید با اخلاق و خصوصیات طرف زندگی کنی