ولی هر دفه از خونه مادرشوهرم میایم و خواهرشوهرم هم اونجاس وقتی برمیگردیم به طرز عجیبی منو شوهرم باهم دعوامون میشه دخترم مریض میشه و پسرم سرکش ..بخدا چن بار این اتفاق افتاده فرداش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا ما قرار گذاشتیم سر خانواده ها دعوا نکنیم و ۹۰ درصد دعواهامون کم شده ولی هروقت اونا بیان یا ما از خونشون برگردیم یه اتفاقی میوفته مثلا لیوان میشکنه بچم گریه های بی دلیل میکنه چندوقت پیش وسیله های بالکن که تو ارتفاع بودن ریختن زمین و بوووووم صدای وحشتناک دادن گل و گلدونا خراب شدن
رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
به خدا حرف دل منو گفتی منم همیشه وقتی دعوت میشم مثه بید میلرزم همش صدقه اسپند دود میکنم ولی باز باید سرما بخورم یا اتفاقی بیفته
شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم میکنه بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست 🖤🖤🖤🤕