2777
2789
بنظرم باید کلا نامزدتم مثل دوستت از زندگیت حذف میکردی🤦‍♀️

خیلی دوسش داشتم😔نمیتونستم تحمل کنم

اخه دوستم یبار دیگ همین بلارو سرم اورده بود 

وقتی تو رابطع با ی نفر دیگ بودم از این بدتر کرده بود نمیدونم چطور اونو نامزدم کلن باهم...🙂حالم بد میشه واقن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزدتم ب دوستت چراغ سبز نشون داده ک دوستت ب خودش اجازه داده باهاش در ارتباط باشه رلت رو بخشیدی بعد ...

اره خب

داشتم میگفتم

بعد دوستم کلن یکم جلفه و باهمه زود گرم میگیره

نامزدم یک‌دوبار شوخی شوخی گف باهاش رابطع برقرار کنم تو چیکار میکنی؟

خیلی دوسش داشتم😔نمیتونستم تحمل کنماخه دوستم یبار دیگ همین بلارو سرم اورده بود وقتی تو رابطع با ی نف ...

کلا برای همیشه دوستتو حذف کن چقد ادم سمی و هر.زه😐🤦‍♀️

انشالله ک خوشبخت بشی 

کلا برای همیشه دوستتو حذف کن چقد ادم سمی و هر.زه😐🤦‍♀️انشالله ک خوشبخت بشی

سر خیلی از دخترای دیگم این بلارو اورده شاید باور نکنی بخدا

با اینک میدونس پسرا رل دارن انقددد باهاشون حرف میرد و بیرون و اینا میدیدشون رابطشونو خراب میکرد کلن یا باهاشون رل میزد

میزدی دهنش دندوناشو خورد میکردی اصلا چرا اجازه میدی از این حرفا بزنه

دعوا کردم باهاش گف فقط خاستم واکنشتو بدونم

نمیدونم خدایی نامزدم تقصیر کارع دوستم بیشتر ک همچیو ازم مخفی کرد

با این حال ک نامزدم اینطوری باهاش حرف زده بود

باور میکنی دوستم باز میگف ب فلانی ینی نامزدم زنگ بزن بیاد دنبالمون

یا میگف بهش پیام بدم ازش معذرت خاهی کنم و ..

دیگ از یه ادم لا.شی و ...چ انتظاری داری عزیزم

این فقط ی بخش خیلی کوچولو از کارای دوستم بود

خداوکیل زیاد بخاطر این کارش ناراحت نیستم

از این ناراحتم که کارای خودشو میکر بعد باهام قهر هم میکرد میگف تهمت میزنی بهم مارموز هستی 🙂🙂 برا پسر رفیقتو زیر پا میزاری

درحالی ک بخدا حرفاش برعکس بود

دیگ از یه ادم لا.شی و ...چ انتظاری داری عزیزم

قبل نامزدم پارتنر داشتم  

کلن اون مخ پارتنرمو زد خخخ و الان بعد چنسال از کات ما در ارتباطن زنگ پیام

هر روز حرف میزنن

برام مهم نی ولی خب سر اون انقددد بلا سرم اوردد

البته ناگفته نمونه ۴ سال از من بزگتر بود

عزیزدلم ممنون ک انقد خوب حرف زدی فداتشمنمیدونم چ کنم فعلن تو مرحله نامزدیم خیلی میترسم😔

قوربونت عزیزم😘

ولی با توجه به قضیه دوستت ک گفتی مطمئنی نامزدت آدم مناسب توعه؟عزیزم خودم میدونم حالت خوب نیست الان و دوست هم ندارم نگرانت کنم ولی اگه الان نگران بشی خیلی بهتر از اینه ک بعد ازدواج و با بچه خدانکرده از این نگرانی ها داشته باشی

من ن تو و ن نامزدت رو نمیشناسم ولی عزیزم اصلا از روی احساسات تصمیم نگیر.. احساس میکنم دوسش داری و ب خاطر همین چشمت رو روی همه این مواردی ک گفتی بستی و ببخشیدی .. ولی مواظب باش این دوست داشتنه کورت نکنه ااا.. واقعا چیزهایی ک گفتی مخصوصا دوستت اصلا ی چیز عادی نیست

خوب فکراتو بکن این احساسات و دوست داشتن و اینا فقط برا یکی دو سال اوله .. ب بعدش فک کن ک میتونی با این آدم کنار بیایی یا ن

هنوز دیر نشده اصلا نامزدی واسه شناخت هست دیگه اگه واقعا فک میکنی لیاقت بخشیدنت رو نداره الان ازش دست بکشی خیلی بهترع ک سالها پاش بسوزی و بعدا بخواهی ترکش کنی.. فقط خوب فکراتو بکن و اکه با کسی صمیمی هستی یا از روانشناس  اینا کمک بگیر.. فقط لطفا از بهم قول بده ک از روی احساسات تصمیم نگیری.. هر پسر دیگه ای هم باشه همین احساسات رو نسبت بهش داری و سال ها بعد مهمه ک باید با اخلاق و خصوصیات طرف زندگی کنی