خب ب نظرم این از جمله چیزهایی هست ک باید توی مراحل آشنایی مشخص بشه ن بعد ازدواج.. اصلا طرف رو بشناسی ک اهل اینکارا هست یا ن
اونطوری تا وقتی خود اون طرف نخواد نمیشه تازه خود طرف هم بخواد نمیشه از بس ترکش سخته.. دقیقا شبیه اعتیاد ب مواد هست هیچ فرقی نداره
راستش عزیزم میدونی من خودم وقتی کلاس نهم بودم درگیرش شدم اولش صرفا با ی حس کنجکاوی رفتم سراغش یعنی اصلا نمیدونستم چنین چیزهایی هم هست .. موقع بلوغ هم بود برا همین دیگه تقریبا ۳،۴ سال درگیرش بودم.. اولین آسیبش این بود ک بعد دیدنش حالم از خودم بهم میخورد از خودم بدم میومد عذاب وجدان هایی ک داشتم
و دومین چیز اینکه کم کم واسه آدم عادی میشه.. مثل مواد هست ک واسه طرف عادی میشه و مجبوره هعی مقدارش رو بیشتر و نوعش رو قویتر کنه.. اینم همین هست دیگه به چیزهای عادی راضی نیستی یعنی اصلا لذتبخش نیست واست.. و همش دنبال تنوع هستی.. خیلی ببخشید آنقدر صریح صحبت میکنم🥲 من آنقدر دنبال تنوع رفته بودم ک خیلی وقتا میخواستم برم سراغ فیلم های لزب..ین و همجنسگرایی یا رابطه جنسی گروهی اینا.. حتی فیلم هاشون رو بازهم کردم ولی خداروشکر هیچوقت اینا رو دیکه ندیدم.. چون دیگه اون فیلمهای رابطه عادی واسم دیگه جذاب نبود .. و میدونی چ تاثیر بدی رو ذهن آدم داره همش تصویر های زشت توی ذهنت میسازی از آدم ها و اصلا هم دست خودت نیست.. و کم کم اون فیلم ها توی رفتار و اخلاقت اثر نیزاره چیزهایی رو ممکنه ببینی ک اصلا توی رابطه های عادی طبیعی نیست و بدن هایی ک همش بدن خودتو باهاشون مقایسه میکنی.. تازه میدونی چقدر زمان ازت میگیره .. من خیلی وقتا درس داشتم و ب جای درس میرفتم ایما رو نگاه میکردم
من تقریبا بعد ۲ سال واقعا تصمیم گرفتم ترکش کنم ولی آنقدر سخته ترکش ک شاید تعدادش ده بار هم شده بود ک من مثلا ی مناسبت رو باعث میکردم و کاملا جدی میگفتم خب دیگه نمیبینم و تا یکی دو ماه هم موفق میشدما ولی تهش کم میآوردم.. یعنی دیگه ب جایی میرسی ک حاضری هر کاری کنی ک بازم ببینی.. واای من مثلا چندبار بود ک ب خودم میگفتم این آخرین باره ولی نبود😕خداروشکر اون روزا تموم شد
ولی خداروشکر الاناز اعتیاد پاک شدم😁و واقعا خوشحالم ک دیگه توی اون وضعیت نیستم و کم کم از لحاظ روحی هم خیلی بهتر شدم و دیگه تاثیراتش از ذهنم میشه گفت ازبین رفت و ب خودم افتخار میکنم ک ب میل خودم از اینکار دست کشیدم😇
عزیزم واقعا ببخشید طولانی شد😘😘