2777
2789
نمی‌دونم عزیزم انشاالله هر چه زود تر بری سر خونه زندگیت🥰شاید به خاطر همونه اما خودتو ناراحت نکن می‌ ...

بعد دوستم بم میگف من نمیشع بگم یکم دیر بریم خونه تو ب پارتنرت بگو ک یکم مارو بچرخون تو شهر و فلان

خلاصه منم خیلی سادع بودم این دوتا بدجور باهم شوخی میکردن تو ماشین همش ب ظاهر باهم کل کل میکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای پس حتما پیگیری کن این دیگه درست نیست اصلا حتما با مشاور خوب تماس بگیر

بزار کامل بگم 

بعد دوستمم هیچی ب من نمیگف راجب حرفایی ک تو پی وی میزدن منم خیلی سادع ب هردوشون اعتماد کامل داشتم تا اینک ی روز اتفاقی گوشی دوستم افتاد دستم

ای وای دختر چطور اجازه دادی با هم چت کننن؟؟؟؟؟؟

بعد والا منم گوشیشو دیدم🙂پیامای نامزدمو دوستم و توش دیدم 

ک کلی شوخی باهم کرده بودن

بعد نامزدم همش پرسیده بود کجایی  چرا جواب نمیدیو و فلان 

بعد ی تیکع از ی اهنگو و براش نوشته بود نوشته بود هرکاری میکنم فراموشت کنم دلم اروم نمیگیره

اون زمان ک این پیامارو خوندم  دوستم اومد گفتم اینا چیه! چرا ب من نگفتی چیزی

در یک دقیقه چنتا حرف مختلف زد 

یبار گفت اشتباه برام فرستادع این پیامارو

یبار گف منظوری نداشته تو اشتباه میکنی

یبارم ی حرف دیگ ای زد

ولی من واقعن اون شب تا صبح نالیدم از گریع

بعد نامزدم گاهی وقتا در مورد دوستم میپرسید قسمم میداد ک فلانی با کسیه؟با کسی رابطع داره؟

و از قبیل این حرفا 😔

الان با دوستم قطع رابطع کردم

وااای چقد سخت و دردناک😔

خیلی دردناک بود الان یادش میوفتم باز از نامزدم متنفر میشم

با این حال دوستم پیام داده بود ک چرا من و برای نامزدی دعوت نکردی؟ازت انتظار نداشتم و کلی گلایه

بنظرت باید دعوتش میکردم؟

خب عزیزم کسی که از نوجوانی عادت کرده خانمش چجوری عادتش ترک بده؟؟؟؟ بله همه خانما حساسیت دارن و حق دا ...

خب ب نظرم این از جمله چیزهایی هست ک باید توی مراحل آشنایی مشخص بشه ن بعد ازدواج.. اصلا طرف رو بشناسی ک اهل اینکارا هست یا ن

اونطوری تا وقتی خود اون طرف نخواد نمیشه تازه خود طرف هم بخواد نمیشه از بس ترکش سخته..  دقیقا شبیه اعتیاد ب مواد هست هیچ فرقی نداره

راستش عزیزم میدونی من خودم وقتی کلاس نهم بودم درگیرش شدم اولش صرفا با ی حس کنجکاوی رفتم سراغش یعنی اصلا نمیدونستم چنین چیزهایی هم هست .. موقع بلوغ هم بود برا همین دیگه تقریبا ۳،۴ سال درگیرش بودم.. اولین آسیبش این بود ک بعد دیدنش حالم از خودم بهم می‌خورد از خودم بدم میومد عذاب وجدان هایی ک داشتم

و دومین چیز اینکه کم کم واسه آدم عادی میشه.. مثل مواد هست ک واسه طرف عادی میشه و مجبوره هعی مقدارش رو بیشتر و نوعش رو قوی‌تر کنه.. اینم همین هست دیگه به چیزهای عادی راضی نیستی یعنی اصلا لذت‌بخش نیست واست.. و همش دنبال تنوع هستی.. خیلی ببخشید آنقدر صریح صحبت میکنم🥲 من آنقدر دنبال تنوع رفته بودم ک خیلی وقتا میخواستم برم سراغ فیلم های لزب..ین و همجنسگرایی یا رابطه جنسی گروهی اینا.. حتی فیلم هاشون رو بازهم کردم ولی خداروشکر هیچوقت اینا رو دیکه ندیدم.. چون دیگه اون فیلم‌های رابطه عادی واسم دیگه جذاب نبود .. و میدونی چ تاثیر بدی رو ذهن آدم داره همش تصویر های زشت توی ذهنت میسازی از آدم ها و اصلا هم دست خودت نیست.. و کم کم اون فیلم ها توی رفتار و اخلاقت اثر نیزاره چیزهایی رو ممکنه ببینی ک اصلا توی رابطه های عادی طبیعی نیست و بدن هایی ک همش بدن خودتو باهاشون مقایسه میکنی.. تازه میدونی چقدر زمان ازت میگیره .. من خیلی وقتا درس داشتم و ب جای درس میرفتم ایما رو نگاه میکردم

من تقریبا بعد ۲ سال واقعا تصمیم گرفتم ترکش کنم ولی آنقدر سخته ترکش ک شاید تعدادش ده بار هم شده بود ک من مثلا ی مناسبت رو باعث میکردم و کاملا جدی میگفتم خب دیگه نمیبینم و تا یکی دو ماه هم موفق میشدما ولی تهش کم می‌آوردم.. یعنی دیگه ب جایی میرسی ک حاضری هر کاری کنی ک بازم ببینی.. واای من مثلا چندبار بود ک ب خودم میگفتم این آخرین باره ولی نبود😕خداروشکر اون روزا تموم شد

ولی خداروشکر الاناز اعتیاد پاک شدم😁و واقعا خوشحالم ک دیگه توی اون وضعیت نیستم و کم کم از لحاظ روحی هم خیلی بهتر شدم و دیگه تاثیراتش از ذهنم میشه گفت ازبین رفت و ب خودم افتخار میکنم ک ب میل خودم از اینکار دست کشیدم😇

عزیزم واقعا ببخشید طولانی شد😘😘

خب ب نظرم این از جمله چیزهایی هست ک باید توی مراحل آشنایی مشخص بشه ن بعد ازدواج.. اصلا طرف رو بشناسی ...

عزیزدلم ممنون ک انقد خوب حرف زدی فداتشم

نمیدونم چ کنم فعلن تو مرحله نامزدیم خیلی میترسم😔