2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو عوض کزد

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 40 پست
ماشینمونو فروخته بخاطر عروسی تصمیماتش باعث میشه تو زندگی همیشه پسرففت کنیم گیجه

نگو اینجوری عزیزم حس گیجی رو بهش منتقل کنی ناخودآگاه کاری اینجوری می‌کنه 

با مهربانی با اعتماد بنفس دادن بهش 

بهش یاد بده باهات مشورت کنه و تشویقش کن وقتی باهات درمیون می‌ذاره بعد دیگه دوتایی تصمیم بگیرین که اینجوری کدورت پیش نیاد

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون 30 من 25

گلم عزیزم اول مبارک باشه به پای هم پیرنه فسیل بشین

بعدشم به عنوان کسی که 23سال تجربه زندگی مشترک دارم بهت نصیحت میکنم تاجایی که امکان داره اصلااااا جاتونو ازهم جدانکنید چون اخرعاقبت خوبی نداره

بلند شو برو با نازوعشوه بگو عشقم چراقهرکردی یه بوسشم بکن  بگو بیابریم توتختخوابمون و..... 

بعضی وقتا مردها احتیاج به نوازش ومحبت دارن 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
گلم عزیزم اول مبارک باشه به پای هم پیرنه فسیل بشینبعدشم به عنوان کسی که 23سال تجربه زندگی مشترک دارم ...

عزیزم حتی اگه رابطه ج اوکی باشه هم نباید جدا خوابید؟ 

آخه من از شوهرم حدا میخوابم دخترم وابستمه تو تخت میاد شوهرم اینجوری نمیتونه بخوابه میگه بیاید هممون تو هال بخوابیم ولی من تو هال نمیتونم خوابم نمیبره

واسه همین شوهرم تنها تو هال میخوابه ما تو اتاق

ولی رابطمون براهه اوکیه.... 

عزیزم حتی اگه رابطه ج اوکی باشه هم نباید جدا خوابید؟ آخه من از شوهرم حدا میخوابم دخترم وابستمه تو تخ ...

بله گلم خطرناکترین کارودر حق زناشویتون میکنید  سریعترتجدیدنظرکنید

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم