2777
2789
اخه منم ناراحت میشم اما خب نمیدونم چکار کنم

من از مشاور پرسیدم گفت سعی کن تو رابطه فعال باشی 

آرایش کنی متنوع باشی ولی اینم گفت که تا زمانی که خودش نخواد نمیتونه عادتش ترک کنه باز هم به خودش بستگی داره شما هر چقدر هم تلاش کنی ولی اون انگار نه انگار چاره چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از مشاور پرسیدم گفت سعی کن تو رابطه فعال باشی آرایش کنی متنوع باشی ولی اینم گفت که تا زمانی که خو ...

ما نامزدیم فعلن  و رابطمون کامل نی حتی شاید در ماه یکبارم ... نداشته باشیم  و اون 🙂خودشو با این چیزا سرگرم میکنه

بهش بگو کارت با خیانت فرقی ندارهاذیت نمیشی هزار جور خانومو با هزار مدل عمل میبینه؟بگو یا رابطتو قطع ...

چرا میشم ولی خب 

بعضی وقتام بحثو کش میدم میگ خودت ..نیازمو برطرف کن ک سمت اینچیزا نرم

ما نامزدیم فعلن و رابطمون کامل نی حتی شاید در ماه یکبارم ... نداشته باشیم و اون 🙂خودشو با این چیز ...

نمی‌دونم عزیزم انشاالله هر چه زود تر بری سر خونه زندگیت🥰

شاید به خاطر همونه 

اما خودتو ناراحت نکن می‌دونم حس ناکافی بودن بهت دست میده اما تو ناکافی نیستی تو برای خودت مهمی و این ارزشمنده

انشالله نامزدت از سرش بیفته ایتچیزا

نمی‌دونم عزیزم انشاالله هر چه زود تر بری سر خونه زندگیت🥰شاید به خاطر همونه اما خودتو ناراحت نکن می‌ ...

😐😂ی مدت ی حرفای عجیب میزد

ی دوست داشتم کامل در جریان رابطمون بود و من و نامزدم اون زمان رل بودیم

نمی‌دونم عزیزم انشاالله هر چه زود تر بری سر خونه زندگیت🥰شاید به خاطر همونه اما خودتو ناراحت نکن می‌ ...

بعد میدونستم دوستم و نامزدم تو پی وی حرف میزنن اما فک میکردم حرفای عادی میزنن

اگ بهونش باشه دیگ نمیتونه این بهونه رو داشته باشه

کلا این موضوع به عادت ربط داره 

این جور آقایون دنبال بهانه اند 

اول میگه دوست بعد میگه تو کم میزاری بعد میگه چه کنم شهوته بعد و.......

بعد دوستم گاهی وقتا میرفتیم بیرون من و نامزدم از اون ور ک میخاستیم کم کم برگردیم خونه دوستمم از سرکار میاوردیم  

و میومد تو ماشین مینشست نامزدمم گاهی وقتا میرف پایین ی خوراکی از سوپر مارکت بگیرع ک بخوریم