2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنانه که داریم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آب جوشیده سرد ،یا آب سرد معمولی؟بعد نسبت آب و سروه چقدر باشه؟چقدر بشینیم؟اگه عفونت داشته باشیمم از ب ...

اب گرم.  من یه تشت پلاستیکی دارم تو اونو پر آب گرم میکنم اندازه یه کاسه ماست خوری سرکه سیب میریزم توش و نیم ساعت میشینم توش.   اب سرد عفونت رو بدتر میکنع من نمیجوشونم اگه دوس داری بجوشون .اگه عفونت داشته باشی خوب میکنه 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چطور ناز میکشه جسارتا؟

اول مسخره بازی در میاره که بخندم 

ولی محل نمیدم

میاد میگه خانومم باز ناز داره من فداش بشم 

میگم خدانکنه 

سمتم نیا ازت ناراحتم 

بعد معذرت خواهی میکنه یکم ناز میدم میگم برام ارزش قائل نیستی و پا روی نقطه ضعفم گذاشتی

هر وقت یاد گرفتی بیا سمتم

خلاصه باز اوکی میشم با حرفاش گول میخورم زود😂😂

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور ناز میکشه جسارتا؟

شوهر من که وقتی میبینه ساکتم و ناراحتم انقد میپرسه دلیلش و بگو بگو چی شده 

بعدش که دلیلش و فهمید دلداری میده یا اگه مشکل خودش باشه کلی معذرت خواهی و ...

دیگه چه سیاستی داری؟

سیاست ها که زیاده خواهر 😅😂

مثلا با بچه ها خیلی خوبم و محبت میکنم 

مخصوصا بچه ها سمت شوهر 

چون اینا سربازهای من میشن در آینده و طرفم و میگیرن😂😂😂

این و نمیدونم خوبه یا نه 

از خودم کشف کردم 😅

اول مسخره بازی در میاره که بخندم ولی محل نمیدممیاد میگه خانومم باز ناز داره من فداش بشم میگم خدانکنه ...

خدا حفظش کنه براتون🎈🎈🎈👌👌🤩

در برابرمرد خودشیفته ای که نازکردنش زبونی نیست و حاضر به عذرخواهی هم نیست و با خرید خوراکی هایی که دوس داری،میخواد غیرمستقیم ناز بکشه،چه برخوردی داشته باشم خوبه؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎