2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنانه که داریم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 145 پست
اخه آدم ها قابل تغییر نیستندر صورتی تغییر میکنن که خودشون بخوان و پایبندش باشنولی شما نمیتونی تغییرش ...

بخصوص خودشیفته ها. به هیچ عنوان تغییر نمیکنن👌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بخصوص خودشیفته ها. به هیچ عنوان تغییر نمیکنن👌

دقیقا همینطوره

از من میشنوی 

برای یه زندگی خوب و با آرامش 

از کارای خوب مرد تعریف تمجدید کنید مخصوصا جلو چهارتا آدم در حضور خودش

خیلی موثره 👌🏼👌🏼

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دورت بگردم ناراحت نباش کاش بعد دعوا نمی‌رفت خونه مادرش نا اونا متوجه اختلافتون نشن همه چیز درس ...

فدات شم خونه مادرش نزدیکمونه چند وقته این کارو میکنه

به خاطرش بیماری خود ایمنی گرفتم بدنم داغون شده

همش میگم طلاق بعد میگم ول کن بشین زندگیتو کن

اما بازم یه کاری میکنه بگم طلاق اخرین راهه

اینکه سیاست نیست بنظرم جزء آداب آراستگیه

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

سیاست ندارم،اتفاقا از اینکه همسرم خیلی چیزها رو یاد نداره به شدت ناراحت میشم و با توضیح و صحبت هم به جایی نمیرسم و فقط کارو سخت تر میکنم

ته بی سیاستی

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
🌱همیشه جلوی شوهرم شادم و کلی با انرژی براش حرف میزنم و انرژی منفی نمیدم اصلا این باعث شده که اگه زم ...

من یه سیاستی که دارم با مهربونی دلها رو به دست میارم همیشه تو همه جا مودب و کلمات مثبت و پر انرژی به کار میبرم خیلی ها بهم میگن آرامش میگیریم از حضورت❤️ البته مجردم فعلا

منم همیشه خودم تو اولویتم اگه شوهرم و دوست دارم بخاطر خودمه چون باهاش حالم خوبه با اینکه به پولش احت ...

میشه بکید کارتون چیه

من عاشق خانوم هایی هستم ک‌ کار میکنن ولی خودم هیچ کاری بلد نیستم دوتام بچه دارم نمیشه