2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنانه که داریم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 145 پست
چه مقداربایدبریزیم سرکه سیب

من چون لگن بزرگ ندارم یه کمی تو لگن کوچولو درست میکنم و نمیشینم توش 

میریزم اونجام و بعدش رون  و پام و آب میکشم اونجا و آب نمیکشم میام بیرون 

اصلا بوی سرکه ام نمیگیره 

انداره دو قاشق سرکه سیب و یه لبوان آب گرم حموم 

کسایی ک ازم بزرگترن ب جز خانوادم شما خطاب میکنمحدو مرز قائل میشمحرف خونمونو اصلا بیرون نمی‌برمآینده ...

مامان عشقم ( کراشم)

بهش میگفت مثلا آقا ....

منم باید همینو بگم وقتی ازدواج کردیم تو جمع 

یا اسم خودشو بگم 🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا حفظش کنه😂

مرسی گلم😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدا حفظش کنه براتون🎈🎈🎈👌👌🤩در برابرمرد خودشیفته ای که نازکردنش زبونی نیست و حاضر به عذرخواهی هم ...

ممنونم عزیزم ‌پاینده باشی

بعضی از مرد ها غرورشون زیاده

ولی شکر گذار باش بابت اینکه راحت نمیگذره و حتی شده غیر مستقیم عذر خواهی میگنه

اگر بخوای تغییرش بدی و کاری کنی با زبانش ناز کنه ممکن نیست چون اینطوری شکل گرفت

بهتره روی همین کارش تمرکز کنی و همش بابت اینکارش ازش تعریف و تمجدید کنی تا بیشتر و بهترشو برات انجام بده😍

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان عشقم ( کراشم)بهش میگفت مثلا آقا ....منم باید همینو بگم وقتی ازدواج کردیم تو جمع یا اسم خودشو ب ...

؟

شوهر من که وقتی میبینه ساکتم و ناراحتم انقد میپرسه دلیلش و بگو بگو چی شده بعدش که دلیلش و فهمید دلدا ...

چه عالی🤩👌شوهرم برای شخص من مغروره. معذرت خواهی نمیکنه متلسفانه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اگه بخوایم زندگی رو با سیاست و تظاهر بچرخونیم دیگه چی زندگی واقعی باقی میمونه بی خیال

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

ممنونم عزیزم ‌پاینده باشیبعضی از مرد ها غرورشون زیادهولی شکر گذار باش بابت اینکه راحت نمیگذره و حتی ...

زدی توخال بخدا. اصلا تغییر نمیکنه🤕🤕

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
زدی توخال بخدا. اصلا تغییر نمیکنه🤕🤕

اخه آدم ها قابل تغییر نیستن

در صورتی تغییر میکنن که خودشون بخوان و پایبندش باشن

ولی شما نمیتونی تغییرش بری😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام من دقیقا دقیقه نود دعوت بشم نمی‌رم میشه بگید دلیلتون چیه

کسی که برات ارزش قائل باشه حداقل ترین حالت ممکن باید یه روز قبل بهت بگه

که شما برنامه هاتو بچینی و به فکر همه چی باشی 

دقیقه ی نود یعنی شما اولویت آخرش هستی و حتی اونقدر مهم نبودی که در اخر بهت گفتن بیای

من انقدر که دقیقه ی نود دعوت شدم و نرفتم

الان اولویت اول دعوت های همه شدم و خیلیم برام ارزش قائلن

چون من برای خودم و برنامه های زندگیم ارزش قائلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40