2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
چشه؟ الکی پرخاشگره؟؟ چیزی مصرف نمیکنه؟؟شرایطت الان بنظرم خوب نیس واس بچه دارشدن ،خودت میمونی و خدات ...

دکتر بهمون گفت بیش فعالی داره. کلی قرص خورده تا حالا ولی فایده نداشته😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر بهمون گفت بیش فعالی داره. کلی قرص خورده تا حالا ولی فایده نداشته😔

شاید مشاوره هایی رفتین خوب نبوده یا شوهرت درست عمل نکرده . خودت تو نت راجبش تحقیق کن باهاش حرف بزن روشکار کن بهش امید بچه رو بده. انشالله رو خودش کار کنه خوب بشه تا خودش نخواد نمیشه اخه

من ۲۷ اون ۳۴می‌دونم سنم کمه اما مشکل پزشکی هست. دکتر بهم گفت سریعا بچه بیار

درکت میکنم من خودم خیلی بچه دوست دارم ولی خیلی نگران نباش اکثر مردایی که اینجورین سنشون رفته بالا بهتر شدن

شاید مشاوره هایی رفتین خوب نبوده یا شوهرت درست عمل نکرده . خودت تو نت راجبش تحقیق کن باهاش حرف بزن ر ...

خودش میخواد خوب بشه و هربار قول میده اونجوری نشه اما بازم میشه. الآنم بهش میگم روانپزشک حرفه ای بریم . میگه من روانی نیستم که باهام اینجوری حرف میزنی، اول خودت برو. میگم باشه منم اگه لازم شد، میرم قرص میخورم.بخاطر بچه هرکاری میکنم. اما باز قبول نمیکنه. انگار سرخورده شده از این دکترها و قرص.😔

درکت میکنم من خودم خیلی بچه دوست دارم ولی خیلی نگران نباش اکثر مردایی که اینجورین سنشون رفته بالا به ...

راست میگی عزیزم؟ یعنی پرخاشگریش خود به خود رفع میشه؟ به بچه آسیب نمیزنه؟

خودش میخواد خوب بشه و هربار قول میده اونجوری نشه اما بازم میشه. الآنم بهش میگم روانپزشک حرفه ای بریم ...

اره خب اونم خودش اذیت میشه از این شرایطش .. ولی اگه دیگه نمیاد دکتر بنظرم خودتون مطالعه کنین راجب مشکلش و از نظر رفتاری روش کار کنین. نه الزاملا دارو . رفتاری مهم تره

اره خب اونم خودش اذیت میشه از این شرایطش .. ولی اگه دیگه نمیاد دکتر بنظرم خودتون مطالعه کنین راجب مش ...

مثلا درمورد محل کارش میگه از من اصلا هیییچ سوالی نپرس حتی بی دلیل هم‌نپرس. مثلا امشب یه سوال کاملا چرت و معمولی پرسیدم ازش از سر کنجکاوی، این قاطی کرد. هرچقدر میگفتم بابا من منظوری نداشتم به قرآن، کنجکاو شدم، قبول نمی‌کرد. می‌گفت کنجکاو نشو. میگفتم حالا ول کن دیگه نمیپرسم‌.اما تو کتش نمیرفت،باید حتما داد میزد و خودشو میزد تا آروم میشد.

راست میگی عزیزم؟ یعنی پرخاشگریش خود به خود رفع میشه؟ به بچه آسیب نمیزنه؟

والا من تخصصی ندارم ک قطعی بگم فقط با توجه به چند تا مردی که دور و بر خودم بودن دارم میگم... مثلا یکیو میشناسم تا ۴۵ سالگیش اینا هم دست بزن داشت هم پرت میکرد ولی با بچه هاش رفتارش بهتر بود سنش که میرفت بالا اروم تر میشد. الان خیییلی صبورهه

مثلا درمورد محل کارش میگه از من اصلا هیییچ سوالی نپرس حتی بی دلیل هم‌نپرس. مثلا امشب یه سوال کاملا چ ...

خب اون موردی ک من بالا تعریف کردم اینجوری نبود ... فقط عصبانیت هاش خیلی شدید بود و شاید مثلا. تو دهه ۲۵ تا ۳۵ سالگیش کمی شبیه همسر شما بود هرچی سنش رفت بالا اروم تر شد. البته من میگم بنظرم فعلا روش کار کن خودت و خودش اگه بهبودی دیدی اقدام کن اگر نه بنظرم تخمکات رو فریز کن تا انشالله مشکلتون حل بشه

بچه هاشو نمیزد؟ چیکار کرد صبور شد؟

در حد سیلی و اینا بود ولی خیلی کم گه گداری دیگه تا بچه هاش بزرگ شن ایشونم بهتر شدن.. میدونی خیلی با گذشت زمان اتفاق افتاد. شنیدی میگن سن میره بالا اروم تر میشی افتاده تر میشی اینم همونجوری بود دقیقا