2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 271 پست
پس برو مطالعه کنخیلی وقته که رد شدهخود اروپایی ها هم دیگه قبولش ندارنانگار ما داریم ۵۰ سال پیش اونا ...

کتاب های روز ژننتیک که همه نویسنده هاش غربی هستن هنوز به نظریه داروین رجوع میکنن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وای این چه سمی بوددچی میگی خانومول کن سر جدت!!!

من هم زیست شناسی تو بهترین دانشگاه خوندم هم قرآن

حضرت علی علیه السلام تو نهج البلاغه و خداوند که خودش کهکشان ها و منظومه ها و سیاره ها از جمله سیاره زمین رو آفریده هم تو قرآن آفرینش رو گفته

اول کمی مطالعه کن حداقل تو اینترنت بزن ترجمه آیات با این موضوع و ترجمه نهج‌البلاغه با این موضوع رو برات میاره بخون بعد تاپیک بزن 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس برو مطالعه کنخیلی وقته که رد شدهخود اروپایی ها هم دیگه قبولش ندارنانگار ما داریم ۵۰ سال پیش اونا ...

خانم معصومه میشه لطفا جواب ایشون و امثال ایشون رو بدین؟

فوق لیسانس ژنتیک دارین دیگه لطف میکنین

یکم حق میدم بهشون بحث تخصصیه ولی نظرات عامه راجع بهش زیاده هرکیم با توجه به برداشت خودش نظر میدهولی ...

من این همه تمسخر و توهین رو نمیفهمم

آدم راجع به چیزی که نمیدونه میتونه سکوت کنه

تقصیر نظام آموزشیه 

فرگشت رو از دبیرستان حذف کرد که مبادا به باور مذهبی آدما لطمه بخوره

باورت میشه داروین در زیست دبیرستان به عنوان زیست شناس گیاهی معرفی شده؟

نه از شکل گیری نیای واحد و فرگشت چیزی گفته

نه از شباهت غیرقابل انکار ما با پستاندارا و نزدیکا و خویشاوندان ژنتیکیمون

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من هم زیست شناسی تو بهترین دانشگاه خوندم هم قرآنحضرت علی علیه السلام تو نهج البلاغه و خداوند که خودش ...

اوهون اوهوم:)

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اسی تقصیر خودته . اومدی اینجا داری موضوع علمی مطرح میکنی ؟ اینجا هنوز خیلیا دنبال دعانویسن. چه توقعی داری ؟ اینجا فقط باید راجبه مسائل خاله زنکی حرف زد . چیزای دیگه اعصابتو خورد میکنه . تو بیای از ناساهم بگی میگن زمین تخته . بیخیال بابا

من ومپایر اعظم نیستم😄
https://scholar.harvard.edu/files/dlieberman/files/2015a.pdf

حتما میخونمش

ولی این و بدونید هر مقاله ای لزوما صحیح نیست

یه مقاله ای جاپ میشه مثلا 2025

دو سال بعد ردش میکنن

دنیای علم ژنتیک اینجوریه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من این همه تمسخر و توهین رو نمیفهممآدم راجع به چیزی که نمیدونه میتونه سکوت کنهتقصیر نظام آموزشیه فرگ ...

همه اینا به خاطر همون باورهای مذهبی هستش که وجود داره 🤷🏻‍♀️

اسی تقصیر خودته . اومدی اینجا داری موضوع علمی مطرح میکنی ؟ اینجا هنوز خیلیا دنبال دعانویسن. چه توقعی ...

این کار برای من معنا داره

به زندگیم جهت میده

که به آدما تفکر نقاد و دوباره نگاه کردن و تفکر علمی رو نشون بدم

که از شک داشان نترسن

همه چیز رو زیر سوال ببرن 

و مطمئن باشن جواب های نه الزاما درست ولی قابل اعتنایی از علم میگیرن

و اینکه خطای ساینتیست رو به پای ساینس نذارن

من هم زیست شناسی تو بهترین دانشگاه خوندم هم قرآنحضرت علی علیه السلام تو نهج البلاغه و خداوند که خودش ...

چرا همیشه اول علم ثابت می‌کنم و بعد دین ادعاشو میکنه 

شد یه بار دین جلوتر باشه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
چرا همیشه اول علم ثابت می‌کنم و بعد دین ادعاشو میکنه شد یه بار دین جلوتر باشه

وااای

چه حرف خوبی

علم هر غلطی میکنه 

میگن عه این توجیه دینی داره

میخوان تو هر سوراخی ورود کنن

لعنتیای همه چیز دون

این کار برای من معنا دارهبه زندگیم جهت میدهکه به آدما تفکر نقاد و دوباره نگاه کردن و تفکر علمی رو نش ...

عزیزدلم یه چیزی هست به اسم اعتقاد . وقتی یکی اعتقاد داره تو بیای مدرکم بهش نشون بدی قبول نمیکنه چون بخواد رد کنه کل زندگیشو در واقع رد کرده . ما حتی حیوون های مابین هم داریم میبینیم که بین پرنده و ماهی هستن و یه مدرک علنی . ولی بازم نمیبینن . شما بعدها متوجه میشی نمیتونید همرو آگاه کنی . چون همیشه تعداد انسان های آگاه کمتره و جاهل ها و خرافاتیا بیشترن 

من ومپایر اعظم نیستم😄

خیلی دلم میخواست بمونم بحث و ادامه بدم

لینک مقالات معتبر براتون بذارم

ولی فردا کار دارم بابد. بخوابم

ولی بدونید علم ژنتیک خیلیییی موضوع گسترده و پیچیدیه

و همه چیز این جهان مربوط به همین علم میشه

از بیماری های روان گرفته تااااا همین تکامل و غیره و ذلک