2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل با دوتا بچه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 87 پست
خواهر جان دبیری خیلی سخته اعصاب برات نمیمونه بیا برو سر کلاس با سی و خورده ای دختر جوون و .... زنگ ا ...

میگم دخترا الان سرزمین دار شدن نمیشه کنترل کرد 

ولی پسرای دبیرستان البته بستگی به فرهنگ مردم اون شهر هم داره پسرای شهر ما خدایی سرکلاس خییییلی عاقل هستن و درسخون 

مگه حقوقت رو توی خونه خرج نمیکنی؟اگه میکنی اصلا کوتاه نیا باید کمک کنهنمیشه که هم بیرون کار کنی هم ت ...

والا بگو یه ریال اگه خودم خرج نکنم که پولی بهم نمیده کلا مثل ارباب رعیتی... صبحانه آماده کن بخوره بذاره همونجا بره بچه رو آماده کن بفرست مدرسه همه کارهای خونه رو انجام بده هر چی در توانت نبود خدا داند کی انجام بشه الان ۴ ساله طبق های کمد شله نکرده درستش کنه از بیماری بخوای بمیری نهایت لطفش یه ظرف آش برات بخره که اون رو خودمم میتونم از اسنپ سفارش بدم.... لباساش جورابش این ور اون ور میندازه و میره.... لباساش نندازید ماشین محاله دست کنه بذاره ماشین شسته شه..... چی بگم حس کلفتی رو دارم که حقوقی هم نداره برده باید بگم.... فقط کم مونده لقمه بگیرم و بذارم دهنش... هنو بچه داری برام راحت تره بجا آوردن اوامر اونه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزخنده داری نگفتن که انقدر استیکر‌گذاشتی..میتونه فعلا روزی نیم ساعت توخونه ورزش کنه یا مثلا بخشی از ...

اتفاقا خیلی خیلی خنده دار بود حرفشون البته از نظر من 

ورزش برای سلامتی و روحیه ش خوبه ...بعد اکثرا پیشنهاد دادن چیزی که برای سلامتی و روحیه خوبه رو بذاره کنار 

فقط اونایی که میگن باشگاه رو حذف کن 🤣🤣🤣🤣یعنی اصلا اعتقادی به سرمایه گذاری روی بدنتون برا دوران پ ...

وقتی ورزش کردن برای یک شخص اینقدر سخت باشه که بخواد شکایت کنه بهتره نره خب حرف غیر منطقی نزدیم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

بنظر من گزینه باشگاه رو کنسل نکن فقط میتونی ساعتشو کم کنی یعنی سه روز روزی ۱ ساعت خوبه 

من بخاطر وزن نمیگم کلا اگر وزنت هم اوکی بود باید میرفتی چون هم انرژی میگیری هم میدونی برا خودتم وقت گذاشتی هم دیگه شما که واسه کاهش وزنم میری و نتیجه گرفتی خب اعتماد به نفست هم بالا میره

به اونایی که میگن زبان و باشگاه حذف کن بگم اگه شما این کارا رو میکنید اصلا درست نیست باید مادر حتما وقت واسه خودشم بزاره اگر نذاره حتما مشکل به وجود میاد شک نکنید 

مخصوصا این خانم که همسرشم با بچه ها کار نمیکنه 

من به شخصه با اینکه همسرم همکار شماست خودم بهتر میتونم و حوصله دارم با بچه هام کار کنم خودشم میدونه واسه همین تو بقیه کارای خونه بدون اینکه من بگم کمکم میکنه دست ننش درد نکنه   

خانه داری سخته؟؟منِ شاغل بعضی وقتا ازبس ب قول خودت وقتی برا خودم ندارم ب خانه دارشدن فکرمی‌کنم..

خوب بستگی داره من سرویس دوتا بچه ها بودم درسها با من بود خرید خونه کلا با من بود .....همه ازم انتظار داشتن ....

تازه بدون حقوق

و خانه داری با وجود بچه کوچیک اتفاقا سخت تره تا شاغل بودن

من شاغل بودن رو ترجیح میدم 

میرید سرکار بچه هاتونو چیکار میکنید؟منم دوس دارم برم ولی میترسم بچه هارو تنها بزارم‌تو خونه

تا چهار سالگی بچه دومم ..یه پرستار خوب داشتم که هم بچه نگه میداشت هم غذا میپخت و خونه هم تمیز میکرد 

بعد دیگه بردم مهد

بنظر من گزینه باشگاه رو کنسل نکن فقط میتونی ساعتشو کم کنی یعنی سه روز روزی ۱ ساعت خوبه من بخاطر وزن ...

کاملا درست گفتی ..حرف حق 

حالا با همسرم صحبت کردم قراره یه خانم مطمئن پیدا کنم هفته ای یک روز برای تمیز کاری بیاد .یا هفته ای دو روز بیاد 

کاملا درست گفتی ..حرف حق حالا با همسرم صحبت کردم قراره یه خانم مطمئن پیدا کنم هفته ای یک روز برای تم ...

هفته ای یکروز بسه بچه هاتم عادت بده خونه تمیز نگه دارن خودش تربیت بچست اینجوری بریز بپاشن عادت میکنن بزرگ شدن نمیتونی درستشون کنی موفق باشید