2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 271 پست
انسان های اولیه که از نسل میمون ها بودن منقرض شدن اونقدر که جنگ و خونریزی داشتن..‌‌بعد خدا حضرت آدم ...

وای 

این چه سمی بودد

چی میگی خانوم

ول کن سر جدت!!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه دلیلش اضطراب مرگه آدمایی که از مرگ میترسن به دلیل میلی به جاودانگی دوست دارن تاثیرات ماندگار داشت ...

خب بحث باشما اصلا درست نیست شما حتی دلیل پیدایش دینو هم نمیدونی :هیچ دینی نگفته که انسان میتونه جاودانه بشه بلکه این فکر جاودانه بودنو همین مدافعان علم خالی دارن و دنبال اکسیر و جاودانگین 2 قدرت طلبی و توی راس بودن پیامبران : تنها پیامبری که توی راس مطلق بود حضرت سلیمانه اگر تحقیق میکردی میفهمیدی که یه پیامبر تو مسیر پیامبر بودنش چقدر سختی کشیده حتی بعضیاشون توی کل عمرشون تونستند فقط اندازه ی انگشتانشون یار جمع کنن 

نظام سیاسی ؟ اتفاقا پیامبر توی جایی به پیامبری برگزیده میشد که مردمو حاکمان فاسد مدعی ی خدایی رهبری میکردن نه کسی سیاست ممکلکتش رو خدا پرستی بگذره فرق منو تو اینه که هم مطالعات دینیم زیاد بوده و هم مطالعات تجربیم پس تو لایق بحث کردن بامن نیستی با این اطلاعاتت بحثو ترک میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فایده ش گفتگو کردن خیلیا دوس دارن راجب شوهر حرف بزنن خیلیا راجب مذهب خیلیام راجب علم جهت بالا بردن ا ...

من خودم رشته ام تجربیه 

این نظریه رد شده رو قبول ندارم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

وایچی بگمدلم خونه از این همه ایدئولوژی و بی سوادیشما یه چیزی بگو

یکم حق میدم بهشون بحث تخصصیه ولی نظرات عامه راجع بهش زیاده هرکیم با توجه به برداشت خودش نظر میده

ولی حقیقت همینه که شما گفتی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
داشتم درس میخوندم🤣🤣🤣ولی حقیقت اینه که ژنوم انسان از اولین موجود زنده یعنی سیانوباکتر تا همین نسل ...

یه چیزی

اون قضیه ماهیه که از آب اومده تو خشکی و بعدش اینقدر تکامل پیدا کرده که به اینجا رسیدیم هم واقعیته؟

مگه نظریه داروین منسوخ نشده؟ پس چرا سرش بحثه😐

نه که نشده

هست و چون حقیقته همیشه میمونه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من ترجیح میدم از بحث نترسم در بند و دیوار نباشمهمه مرزا رو بشکنمهمه چیز رو زیر سوال ببرمچونادامش تو ...

میدونی این غربیا یه چیزو راست گفته باشن، اونم اینه که ما کشورای جهان سومیم، واقعا ام هستیم، چیزی که اونا ۱۰۰ سال پیش به این نتیجه رسیدن که منسوخ شده، سرکار خانم امروز در سال ۲۰۲۵ یک و نیم شب تایپیک میزنه میگه من بابابزرگم میمونه، باشه عزیزم باش، شما میمون باش،خلایق هرچه لایق

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من خیلی کنجکاوم در این زمینه

ایده خطرناک داروین رو بخون

کتاب عمیق وسنگینیه

نشر لوگوس

یه چیزیاون قضیه ماهیه که از آب اومده تو خشکی و بعدش اینقدر تکامل پیدا کرده که به اینجا رسیدیم هم واق ...

اره عزیزم کاملا واقعیه

ما الان ژن آبشش داشتن داریم

ژن فلس ماهی داشتن و داریم ولی تو بخش هتروکروماتین و خاموش ژنوم مون هست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
میدونی این غربیا یه چیزو راست گفته باشن، اونم اینه که ما کشورای جهان سومیم، واقعا ام هستیم، چیزی که ...

عزیزم بدون هیچ جبهه گیری میشه لینک مقالاتی که به نتیجه رسیدن که این نظریه رد شده و بذارید بخونیم

بدون قصد و نیت بد میگم

میدونی این غربیا یه چیزو راست گفته باشن، اونم اینه که ما کشورای جهان سومیم، واقعا ام هستیم، چیزی که ...

اره جهان سومیم ولی دقیقا به خاطر وجود امثال شما که نه اطلاعاتشو دارین نه سوادشو حتی به خودتون زحمت یه سرچ نمیدین میاین با اعتماد به نفس اینجا برا ما نظر میدین

چی میگی خانم نظریه تکامل داروین به اثبات رسیده و تو تمام دنیا به عنوان واقعیت علمی تدریس میشه تو چی میگی آخه 

نه که نشدههست و چون حقیقته همیشه میمونه

پس برو مطالعه کن

خیلی وقته که رد شده

خود اروپایی ها هم دیگه قبولش ندارن

انگار ما داریم ۵۰ سال پیش اونا رو زندگی می‌کنیم!!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اره عزیزم کاملا واقعیهما الان ژن آبشش داشتن داریمژن فلس ماهی داشتن و داریم ولی تو بخش هتروکروماتین و ...

فکر کن اینا هنوز نمیتونن قبول کنن که اجدادمون با میمون ها مشترکه بعد بخوای بهشون بگی ما از ماهی شروع شدیم😑😂