2777
2789
عنوان

نهاییا اونایی ک امتحان دارید یا دادید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 55 پست
موفق باشی بهترینشهریه ترمی چند میدی عزیزم؟درسته ک‌شهریه ها دانشگاه ازاد گرونه؟

عزیزم‌ معماری‌ چون واحد عملی داره کلا رشته گرونیه من ۱۰..۱۲ تومن میدم

ولی درسایی که نظری هستن ۴ تا ۶..۷ تومن

که بنظرم نسبت به شهریه مدارس واقعا منطقی تره

من سال دوازدهمم ۵۰ تومن شهریه دادم الان که بالای ۱۰۰ تومنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه بابا الان استرس امتحانا هست منم پس فردا یه امتحان سخت دارم که جزوه اش ۲۵۰ تا اسلایدهاولین بارمم ه ...

بمیریم ب نفعمونه یا ترک تحصیل کنیم بیخیال شیم؟😂

واییی سخته توام چیزی خوندی؟‌ ولی‌خب دانشگا بازم دیگه خیال ادم‌راحته ک‌ مسیرطولانی مدرسه رو طی کرده محیط‌دانشگاه خیلی خوبه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم‌ معماری‌ چون واحد عملی داره کلا رشته گرونیه من ۱۰..۱۲ تومن میدمولی درسایی که نظری هستن ۴ تا ۶. ...

خوبه بنظرم تربیت بدنی چقد شهریه میگیرن ازاد؟‌درسته ک‌بدون کنکورم میشه ازاد رفت؟‌یا واسه یه سری از رشته های خاصه؟

وای عشق کن دانشگا عااااشق‌دانشگام

چرا نگممممم😂خانم بخدا نمرتون بد نیست اونقدر😂اون خانم دیگه خیلی خوب خونده😂ماهم بخونیم میتونیم ولی ...

نهایی ۱۵ بگیری عاااالیه ها😂نمرات من دیدنی نیست من خانوادم میپرسیدن کارنامه گرفتی میگفتم اره بابا ۱۶‌شدم میگفتن آها خوبه بخون الکی کیف جابجا نکن بری پی ولگردی😂

۱۸ واسه یه پسر عالیهه

بمیریم ب نفعمونه یا ترک تحصیل کنیم بیخیال شیم؟😂واییی سخته توام چیزی خوندی؟‌ ولی‌خب دانشگا بازم دیگه ...

من تقریبا ۱۲۰ صفحشو‌ خوندم ولی اینکه چیزی یادمه یا نه رو خدا میدونه😂

اره خب تو طول ترم راحت تری تا مدرسه‌

نه واقعا اونقدرا هم خوب نیست میایی میخوره تو ذوقت😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خوبه بنظرم تربیت بدنی چقد شهریه میگیرن ازاد؟‌درسته ک‌بدون کنکورم میشه ازاد رفت؟‌یا واسه یه سری از رش ...

فکر کنم همون ۶..۷ تومن چون اونم واحد عملی داره

اره میشه ولی یسری رشته های خاص و دانشگاه های خاص

من تقریبا ۱۲۰ صفحشو‌ خوندم ولی اینکه چیزی یادمه یا نه رو خدا میدونه😂اره خب تو طول ترم راحت تری تا م ...

مث‌منی توام منم میخونم تهش باز همون مبحثارو دوره میکنم میبینم هیچییییی اصن انگار ازش متوجه نشدم

بابا چارتا پسر تو کلاس هست سرکارشون میزاری اوسکولشون میکنی روزت میگذره وااای میشه منم دانشگا قبول شم😂🥲

نهایی ۱۵ بگیری عاااالیه ها😂نمرات من دیدنی نیست من خانوادم میپرسیدن کارنامه گرفتی میگفتم اره بابا ۱۶ ...

چه خانواده ی باحالی داری😂

نگرانم یعنی اینقدر سخته؟

ممنونم 

فعلا هیجده هستم امسال باید ببینم دوتا نوبت هارو چه گندی میزنم😂

چه خانواده ی باحالی داری😂نگرانم یعنی اینقدر سخته؟ممنونم فعلا هیجده هستم امسال باید ببینم دوتا نوبت ...

خانواده ی باحالی ندارم از من قط‌امید کردن میدونن درسخون نیستم بخدا نمره۱۲ میگیرم مامانم ذوق میکنه🤣

اره نهایی دیگ ترم دومش سخته کلا تدریس و حجم کتابا خیلی سنگین تره بخون از الان ریاضی رو خیلی بخون جوری ک‌متوجه بشی چون فرمولاش تااخر بدردت میخورن تو کتاب

مث‌منی توام منم میخونم تهش باز همون مبحثارو دوره میکنم میبینم هیچییییی اصن انگار ازش متوجه نشدمبابا ...

حالا ایشالا که سر جلسه یادم بیاد

بیین اون چهار تا پسری که میگی یکی از یکی داغون تر و کج و کوله تره که بازم سعی میکنی با دخترا در ارتباط باشی 😂

خانواده ی باحالی ندارم از من قط‌امید کردن میدونن درسخون نیستم بخدا نمره۱۲ میگیرم مامانم ذوق میکنه🤣ا ...

😂

ریاضی با بابام بالای ۱۸ ساعت کار کردم رفتم امتحان دادم به امید ۱۶ 

معلم هم هوامونو داره گفته مستمر همتون به جز یکی دو نفر بیست دادم

نگران زبانم خانم

معلم زبان انگار باباشو کشتیم😂

نامرد یکجوریییی سوال داده بود 

فقط معنی کلمات تو کتاب بود😂