موفق باشی بهترینشهریه ترمی چند میدی عزیزم؟درسته کشهریه ها دانشگاه ازاد گرونه؟
عزیزم معماری چون واحد عملی داره کلا رشته گرونیه من ۱۰..۱۲ تومن میدم
ولی درسایی که نظری هستن ۴ تا ۶..۷ تومن
که بنظرم نسبت به شهریه مدارس واقعا منطقی تره
من سال دوازدهمم ۵۰ تومن شهریه دادم الان که بالای ۱۰۰ تومنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بمیریم ب نفعمونه یا ترک تحصیل کنیم بیخیال شیم؟😂واییی سخته توام چیزی خوندی؟ ولیخب دانشگا بازم دیگه ...
من تقریبا ۱۲۰ صفحشو خوندم ولی اینکه چیزی یادمه یا نه رو خدا میدونه😂
اره خب تو طول ترم راحت تری تا مدرسه
نه واقعا اونقدرا هم خوب نیست میایی میخوره تو ذوقت😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
خوبه بنظرم تربیت بدنی چقد شهریه میگیرن ازاد؟درسته کبدون کنکورم میشه ازاد رفت؟یا واسه یه سری از رش ...
فکر کنم همون ۶..۷ تومن چون اونم واحد عملی داره
اره میشه ولی یسری رشته های خاص و دانشگاه های خاص
چه خانواده ی باحالی داری😂نگرانم یعنی اینقدر سخته؟ممنونم فعلا هیجده هستم امسال باید ببینم دوتا نوبت ...
خانواده ی باحالی ندارم از من قطامید کردن میدونن درسخون نیستم بخدا نمره۱۲ میگیرم مامانم ذوق میکنه🤣
اره نهایی دیگ ترم دومش سخته کلا تدریس و حجم کتابا خیلی سنگین تره بخون از الان ریاضی رو خیلی بخون جوری کمتوجه بشی چون فرمولاش تااخر بدردت میخورن تو کتاب
مثمنی توام منم میخونم تهش باز همون مبحثارو دوره میکنم میبینم هیچییییی اصن انگار ازش متوجه نشدمبابا ...
حالا ایشالا که سر جلسه یادم بیاد
بیین اون چهار تا پسری که میگی یکی از یکی داغون تر و کج و کوله تره که بازم سعی میکنی با دخترا در ارتباط باشی 😂