2777
2789
عنوان

نهاییا اونایی ک امتحان دارید یا دادید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 55 پست
اتفاقا حسابان و گسسته بالاترین نمراتم بودن ۱۸ 😁فیزیک هم خیلی سخت بود شدم ۱۲

بچه زرنگ بودی پس من سرجلسه ب‌قدری استرس میگیرم ک حالت تهوع بهم دست میده

خیلی میخوندی درسارو؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجویی الان؟

اره عزیزم اخرای ترم سه ام 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من متاسفانه نهم هستممنم ریاضیم همونه😂سیزده میشم بابام میگه عاااا خوبه😂

معدلت چنده؟ من خودم خودخوری میکنم ک‌چرا نمرم کم شده کسی کاری نداره خوده خرم بااینکع زیاد میخونم نتیجش افتضاح میشه

معدلت چنده؟ من خودم خودخوری میکنم ک‌چرا نمرم کم شده کسی کاری نداره خوده خرم بااینکع زیاد میخونم نتیج ...

من زیاد نمیخونم همش برا شب آخر امتحان میمونه که معدل سال پیشم ۱۸/۳۶ با لجبازی معلم شد

بچه زرنگ بودی پس من سرجلسه ب‌قدری استرس میگیرم ک حالت تهوع بهم دست میدهخیلی میخوندی درسارو؟

من برای تست واقعا کم کاری کردم ولی درسا رو میخوندم و تشریحی و کتاب رو کامل مسلط بودم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من زیاد نمیخونم همش برا شب آخر امتحان میمونه که معدل سال پیشم ۱۸/۳۶ با لجبازی معلم شد

ایول بابا وضع معدل من پارسال افتضاح شد یازهم بودم معدلم ۱۶/۵۳

امسال بااین وضع نهاییم هستم امیدوارم همون ۱۶ رو هم بگیرم

ایول بابا وضع معدل من پارسال افتضاح شد یازهم بودم معدلم ۱۶/۵۳امسال بااین وضع نهاییم هستم امیدوارم هم ...

خب هرچی کلاس میره بالا درس سخت تر میشه معدل شما هم بد نیست خیلی خوبه برا یازدهم

میدونین مدرسه ی ما خیلی بی بند و باره 

به خصوص چون مدرسه پسرونست

خوششششبحااااالتچ رشته ای؟ ازاد یا دولتی؟

معماری ازاد

ولی خب من از اول هم میدونستم هر چقدر بخونم تهران قبول نمیشم و نمیخواستم هم برم شهر دیگه واسه همین اونقدری تلاش‌ نکردم و با این وجود بازم رتبه ام جوری بود که میشد راحت خیلی از شهرای دیگه برم… ولی خب من فقط شهرای نزدیک به تهران همین رشته رو زدم و زنجان قبول شدم

خب هرچی کلاس میره بالا درس سخت تر میشه معدل شما هم بد نیست خیلی خوبه برا یازدهممیدونین مدرسه ی ما خی ...

ن اینو نگووو دخترعمم نهایی ۱۸/۹۳ گرفت اونوقت من یازدهم ۱۶🤣امسال گند میزنم به کارنامه امیدوارم نمره قبولیارو بگیرم دیپلمو بگیرم راحت شم دیگه کلافم از مدرسه

معماری ازادولی خب من از اول هم میدونستم هر چقدر بخونم تهران قبول نمیشم و نمیخواستم هم برم شهر دیگه و ...

موفق باشی بهترین

شهریه ترمی چند میدی عزیزم؟درسته ک‌شهریه ها دانشگاه ازاد گرونه؟

خوشبحاالت ک‌الان دانشجویی من تازه استرس نهایی رو دارم

نه بابا الان استرس امتحانا هست منم پس فردا یه امتحان سخت دارم که جزوه اش ۲۵۰ تا اسلایده

اولین بارمم هست دارم میخونم 🤦‍♀️

ن اینو نگووو دخترعمم نهایی ۱۸/۹۳ گرفت اونوقت من یازدهم ۱۶🤣امسال گند میزنم به کارنامه امیدوارم نمره ...

چرا نگممممم😂

خانم بخدا نمرتون بد نیست اونقدر😂

اون خانم دیگه خیلی خوب خونده😂

ماهم بخونیم میتونیم ولی نمیخونیم😂

من بالای ۱۷ بشم نهایی عالیه