جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بچه زرنگ بودی پس من سرجلسه بقدری استرس میگیرم ک حالت تهوع بهم دست میدهخیلی میخوندی درسارو؟
من برای تست واقعا کم کاری کردم ولی درسا رو میخوندم و تشریحی و کتاب رو کامل مسلط بودم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ولی خب من از اول هم میدونستم هر چقدر بخونم تهران قبول نمیشم و نمیخواستم هم برم شهر دیگه واسه همین اونقدری تلاش نکردم و با این وجود بازم رتبه ام جوری بود که میشد راحت خیلی از شهرای دیگه برم… ولی خب من فقط شهرای نزدیک به تهران همین رشته رو زدم و زنجان قبول شدم
خوشبحاالت کالان دانشجویی من تازه استرس نهایی رو دارم
نه بابا الان استرس امتحانا هست منم پس فردا یه امتحان سخت دارم که جزوه اش ۲۵۰ تا اسلایده
اولین بارمم هست دارم میخونم 🤦♀️