2777
2789
عنوان

خانما دارم گریه گردیده میکنم خواستگارم خواستگارم نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 67 پست
مورد خوبی هست اما دوستش ندارم اونی هم میخوام نمیاد خواستگاریم دیگه دارم یکماه دیگه آزمون دارم 😭 تو ...

به نظرم اگه حس میکنی کیس خوبیه ردش نکن یه مدت همو بشناسید و وقت واسه اشنایی بذارید ... بعد اگه بازم نظرت تغییر نکرد ردش کن بره ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کنترل زمانم مشورت بده من چکار کنم موقع خوندن به ازدواج فکر نکنم

به این فکر کن این همه آدم ازداوج کردن چه گلی به سرشون زدن؟؟؟ هر چقدر هم ازدواج شیرین باشه سختی هاش بیش از دوران مجردیه حتی اگر خیلی عاشق طرفت باشی، از کسی میشنوی ۱۰ ساله ازدواج کرده و همیشه هم بخاطر طرفش خدا رو شکر میکنه، طرفمم خیلی دوسم داره ولی خداییش متاهلی سخته پس یه کم محکم باش. 

من ی مدت خیلی به ازدواجم گیر میدادن موقع درسخوندن با خودم گفتم فور میکنم میکنم با ادم مورد علاقم ازد ...

الان دارم 😭 😭 😭 میکنم از شدت فشاری رومه میخوام خودمو کنترل کنم چون نخوابیدم دستام میلرزه 

الان دارم 😭 😭 😭 میکنم از شدت فشاری رومه میخوام خودمو کنترل کنم چون نخوابیدم دستام میلرزه

خدایی خیلی داری سختش میکنی برو پیش مشاور

مساله تو مرگ زندگی نیست که

به این فکر کن امروز طرف منتظر ی جواب ازمایشه که از بیمازی نجات پیدا کرده یا نه

درس بخون هر وقتم ذهنت پرت شد سریع یه ذکر بگو بجای فکر ازدواج تا اومد مثلا صلوات بفرست یا الحمدلله بگو، فکرت گیر داد تو هم ذکرت رو قطع نکن حتی اگر چند روز شده، ذهنت آروم میشه چون داری باهاش مقابله میکنی، اگه رعایت کنی جواب میده، منم برات دعا می کنم خواهر گلم.

استخدامی یکماه دیگه

پس چرا داری به تنها راه رسیدن به موفقیت خودت لگد مینزنی اگه این تنها راهته؟؟؟؟ بذار یه چیزی بگم بعدش برم نماز، من آقا هستم و از ۹ سالگی کار کردم، اینقد سختی کشیدم که گفتن نداره ولی خدا میگه چیزی جز تلاش خوت برات وجود نداره یعنی تمام کمک های خدا وقتی بهت میشه خودتم تلاش کنی، یه مقطعی مجبور شدم تغییر رشته بدم ۳ سال پشت کنکور ارشد موندم آخرش رتبه ۹ شدم و دکتری رتبه ۱ دانشگاه‌های سراسری، تنها راه نجاتم بود با هزار بدبختی سر کردم الانم خرج ۲ خانواده رو میدم و الحمدلله خوشبختم، پس تلاشت رو بکن به جای فکرای الکی، بازم میگم ذهنت رو با ذکر گفتن پرت کن و دنبال هدفت باش از ما گفتن بود یا حق.

پس چرا داری به تنها راه رسیدن به موفقیت خودت لگد مینزنی اگه این تنها راهته؟؟؟؟ بذار یه چیزی بگم بعدش ...

تنها راه رسیدن به آرزوهام آزمون استخدامی پیش روست 

شما قطعا انسان با ایمان هستین ترا خدا دعا کنید خدا نگاهی به نت بندازه با تمام توانم بخونم به آرزوهای 30 ساله برسم 

یکماه بیشتر نیست چمار کنم استرس بتونم کنترل کنم استرسم فوران میکنه

میدونی چرا استرسم زیاده؟ چون همش میترسم قبول نشم و اون پسری که دوستش دارم بهش نرسم و آبروم بره من تنها راه رسیدنم این آزمونه حاضرم قسم بخورم قبول بشم خودش بدون هیچ کاری میاد خواستگاری فقط تنها رنزم قبولی تو این آزمونه