2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اغراق و سیاست درش دخیل نمیشد میتونست برنامه جذابی باشه 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

اونسری یکی صحبت میکرد میگفت یه مرده میخواست بره تو جسم کس دیگه نمیتونست 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

اینکه روح وجود داره 

باتوجه ب اینکه چیزای واقعی ای  دیدن و خواب یا عملکرد مغز نبوده،اینو اثبات میکنه

و رفتن ب سوی نور دلنشینی که تقریبا اکثرشون تجربه کرده بودن

حای بعد از کلی عذاب،،اخرسر سمت نور رفت و گفت حتی اگررر مجدد اون همه عذاب و قراره تجربه کنه ولی اخرش ب اون نور برسه ،،،حاضر بود،،یعنی لذت رفتن ب سوی نور از اون همه عذاب بالاتر بود

همسرم خوشش نمیاد نمیزاره نگاه کنم تا میام نگاه کنم میگه توهمات ذهن مسمومشون رو انتشار میدن از مجری خ ...

بابای منم نمیزاره نگاه کنیم😂😂😂😂وای خدا😂😂😂

خودم تجربه بسیار کوتاهی داشتم پس یقین دارم که درسته

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️