2777
2789
عنوان

طراحی لباس

162 بازدید | 19 پست

رشته ی خوبیه من هشتمم ولی از الان ب فکرشم 

دوس دارم عکاسی یاد بگیرم ولی میگن خرجش زیاده مام معمولی وضع مالیمون به درس هم علاقه ندارم ک بگم برم رشته تجربی یا انسانی علاوه بر اینا ب ارایشگری خیلی علاقه دارم مامانم تتو کاره میگه برو رنگ یاد بگیر کلا گیر کردم بین همه اینا

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی روبیکا کانال خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مند ...

ب خیاطی علاقه ندارم فقط ب کشیدن مدل دادن لباس علاقه دارم

علاقه خیلی مهمه

موفق باشی عزیزم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

وای خیلی رشته قشنگیهه من هم به خیاطی علاقه دارم هم طراحی لباس و دقیقا از هشتم کلاساشو شروع کردم و ال ...

ب خیاطی هیچ حسی ندارم یچی بینشونم . 

موفق باشی عزیزم

هزینه اش زیاده؟

من کلاسشو رفتم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست