2777
2789

؟؟؟؟؟

من عقد کردم دو روز قبل روز زن یلدایی خوبی برام اوردن اما میدونم کل هزینش با پدر همسرم بود

و اتفاقا چند روز بعد همسرم اومد به دیدنم ولی هیچ هدیه ای برای روز زن بهم نداد :(

حتی یه کادو کوچیک

به نظرتون حق دارم که ناراحت باشم؟

بهش گفتم گفت خب روز زن با یلدا بود، بهش گفتم اونا که هدیه خانوادت بود نه خودت که!

به نظرم به عنوان اولین سالی که روز زن بوده انتظار حداقل یه چیز کوچیکو داشتم

حالا اصلا دست و دلم نمیره روز مرد براش کادو بخرم

در حالی که کلی برنامه براش داشتم، اما ته دلم ناراحتم☹

شما بودین چکار میکردین؟

مگه اسکلم

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش یه جفت جوراب بگیر  حالش جا بیاد😆

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

راستش من اینطور فک نمیکنم

لازم نیست برنامه یا خرج انچنانی بکنی اما یه کادوی معمولی بگیر و روز مرد رو بهش تبریک بگو و اگر ایشون سال بعدش برای شما نگرف شما هم نگیر 

ولی بنظر گاهی کوتاه اومدن بد نیست شاید باعث شد اون از شما یاد بگیره 

در هرصورت نمییییییدوووونم😁