2777
2789

هرکسی هرروز مرگ رو موقع خواب تجربه میکنه شنیدید که خواب برادر مرگه...همه امون چندساعتی رو در اون عالم سپری میکنیم پس اینکه دروغه کلا رده 

اگه کمی توجه کنی چیزایی که میگن خیلی‌هاشون تو خواب تجربه کردی یه نمونه وقتی میگه فقط انگار دوتا چشم بودم فقط نظاره گر بودم و دست و پایی نمیدیم برای خودم تو خواب هم اینو تجربه کردیم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه تجربه ایی اگه میشه توضیح بدیت

خروج روح از بدن دیدن جسمم دیدن شیاطین ولی خیلی کوتاه

تو اون دوره خیلی شدید درگیر مشکلاتی بودم که به شدت نا امید شدم از خدا و تو این تجربه بهم نشون دادن که ناامیدی فقط و فقط از طرف شیطانه و شیاطینی رو که به صف شده بودن که ناامیدم کنن رو نشونم دادن

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
خروج روح از بدن دیدن جسمم دیدن شیاطین ولی خیلی کوتاهتو اون دوره خیلی شدید درگیر مشکلاتی بودم که به ش ...

چه جالب بعد چی شد که روح از بدنتون جدا شد یعنی چه حادثه ایی براتون رخ داد

خروج روح از بدن دیدن جسمم دیدن شیاطین ولی خیلی کوتاهتو اون دوره خیلی شدید درگیر مشکلاتی بودم که به ش ...

این شیاطین یه رئیس بزرگ تر از خودشون داشتن که به بقیه دستور میداد و اونام از دشتوراتش پیروی میکردن

این شیطان که بزرگتر از بقیه بود به شیطونک هایی که کوچیک تر یودن و بسیار زشت و کریح دستور میداد که بیان و منو نا امید کنن

و فرمانی که بهشون میداد فقط همین بود که ناامیدش کنسد ناامیدش کنید فقط هم همین رو تکرار میکرد 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
چه جالب بعد چی شد که روح از بدنتون جدا شد یعنی چه حادثه ایی براتون رخ داد

من خروج روح از بدنم رو حس نکردم 

شب بود که خوابیده بودم یا از حال رفته بودم نمیدونم چیزی ازش یادم نمیاد 

ولی یکهو خودم رو گوشه سقف اتاق بالای جسمم دیدم 

جسمم آروم افتاده بود هیچ حسی هم بهش نداشتم 

فقط بعد دیدن شیاطین خیلی شدید ترسیدم 

موقع برگشت روح به بدنم هم روح با سرعت خیلی زیادی به قفسه سینم برخورد و برگشت تو بدنم 

من خروج روح از بدنم رو حس نکردم شب بود که خوابیده بودم یا از حال رفته بودم نمیدونم چیزی ازش یادم نمی ...

وای یعنی هیچ حادثه ایی براتون رخ نداد همینجور که خسته بودین خوابیدن وای چقد عجیب وترسناک خیلی ترسیدین اون لحاظه بهش فک میکنم تنم میلرزه

وای یعنی هیچ حادثه ایی براتون رخ نداد همینجور که خسته بودین خوابیدن وای چقد عجیب وترسناک خیلی ترسیدی ...

بله دقیقا بدون هیچ حادثه ایی

برا خودمم واقعا وحشتناک بود بعد اینکه روحم برگشت به جسمم حتی نمیتونستم تکون بخورم جون نداشتم حرف بزنم تمام بدنم از عرق خیس بود 

ولی خب شاکر خدام که تو اون موقعیت بهم نشون داد که ناامیدی از شیطان و اعوان و انصارشه 

الان هر وقت میخوام ناامید بشم از خدا به خودم گوش زد میکنم که هر چیزی که به ناامیدی از خدا منتهی بشه از طرف شیطانه چون خدا بنده ش رو ناامید نمیکنه

بله دقیقا بدون هیچ حادثه اییبرا خودمم واقعا وحشتناک بود بعد اینکه روحم برگشت به جسمم حتی نمیتونستم ت ...

اره واقعا جالبه ممنونم که تجربتونو باهام به اشتراک گذاشتین خیلی جالب بله دقییا درسته هرموقع خدارو ته دلم احساس میکنم برام معجزه میشه

کلا نظرتون چیه

روزی نیست که ب کردن فکر نکنم. ـ چندبار برام پیش امد ک روح از بدنم جدا شد نه کامل البته

ی روز ظهر تو خونه بابام اینا خواب بودم رو دست راستم خواب بودم. تو خواب بچگیم دیدم ک تو ی مسجد بزرگ تک و تنهام دارم قران مبخونم انگار مراسم ختم ولی کسی نیست 

بیدار شدم دیدم ی چیزی بالا سرم اولش فکر کردم پا  بعد خوب زل زدم دیدم دست خودم از النگوم شناختم گفتم اگ این دست من پس این چیه  نگاه کردم ی دیت خیلی کوچولو شبشه ای داشتم ک تکونش میدادم سرم دقیقا جای قلبم بود  یعنی از اون قسمت بود ک میدیدم فهمبدم دارم میمیرم جرات برگشت و نگاه کردن ب صورتم نداشتم  فقط امام زمان صدا کردم ک الان نمیخوام بمیرم امادگی ش ندارم یهو نمیدونم چی شد اصاا دیدم دستم تکون خورد تو بدن خودمم 

جیغ زدم گفتم من داشتم میمردم  مامان بابام و داداشم یکم پایین تر نشسته بودن با تعجب نگام میکردن

20 سالم بوذ کاش همون موقع میرفتم  التماس برگشت نمیکردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......