2777
2789
عنوان

خانمهایی که به تازگی زایمان داشتن میشه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
باسلامتی چه خوب

انشاالله شماهم بچتون صحیح و سالم بگیری بغلت 

خواهرم ۴۰ هفته اس 

۲۰ سالشه واسش دعا کن

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره با آمپول فشار اصلا نترس واسه من خیلی راحت بود از 12 ظهر دردام شروع شد ساعت4 خیلی شدید شد 7 زایما ...

آخه یه نفر دیشب تو بیمارستان چنان جیغی میکشید

که نگو

بیمارستانو گذاشته بود سرش

بخدا وحشت کردم

دکترها میگفتن ۶سانته 

۶سانت انقدر درد؟!!!!

آخه یه نفر دیشب تو بیمارستان چنان جیغی میکشیدکه نگوبیمارستانو گذاشته بود سرشبخدا وحشت کردمدکترها میگ ...

عزیزم به جیغ کشیدن بقیه توجه نکن . واقعا بعضیا زیاد جیغ میزنن بعضیا نه . بستگی به تحمل درد هم داره . 

آخه یه نفر دیشب تو بیمارستان چنان جیغی میکشیدکه نگوبیمارستانو گذاشته بود سرشبخدا وحشت کردمدکترها میگ ...

جیغ نباید بزنی فقط نفس عمیق...

ماما خصوصی بگیر حتما

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

گل مغربی خوبه کوچک هم خوبه ولی اول از دکترت هم بپرس ب من ک داروخونه رفتم دکتر گفت ی ظرف بخر بخور تا ...

من قرص کرچک خریدم

ولی میترسم میگن بچه مدفوع میکنه

یا میکن فقط دردشروع میشه 

دهانه رحم باز نمیشه

رابطه رو هم چندباری انجام دادم ولی نه هرروز 

من قرص کرچک خریدمولی میترسم میگن بچه مدفوع میکنهیا میکن فقط دردشروع میشه دهانه رحم باز نمیشهرابطه رو ...

اره برا همون گفتم از دکتر بپرسی

نمیدونم گلم انشالله بچت ی تکونی ب خودش بده دهانه رحمت بازشه😅 ب خوشی ب دنیا بیاد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم به جیغ کشیدن بقیه توجه نکن . واقعا بعضیا زیاد جیغ میزنن بعضیا نه . بستگی به تحمل درد هم داره .

صداش تا بیرون بلوک زایمان میرفت

همه شنیده بودن

دلم خیلی براش سوخت 

دوباره امروز صبح هم یکی دیگه اونجوری بود.....😟

اره برا همون گفتم از دکتر بپرسینمیدونم گلم انشالله بچت ی تکونی ب خودش بده دهانه رحمت بازشه😅 ب خوشی ...

انشاءالله

فعلا که جاخوش کرده

وزنشم هی میره بالا و سخت تر میشه زایمانم

انشاءاللهفعلا که جاخوش کردهوزنشم هی میره بالا و سخت تر میشه زایمانم

اولیه؟

من ۳۸ هفته بودم انقد میترسیدم وزنش بالا باشه سخت شه از دکترم خواهش کردم بستریم کنه 

بستری کرد اش و لازم کردن انقد معاینه میکردن سه شیفت پرستار عوض شو همه معاینه کرد ۲۳ ساعت و ۴۵ دقیقه بعد بدنیا اومد بچم داشت خفه میشد گیر کرده بود

ولی ی دوستم ۴۲ هفته دو ساعت و نیم درد کشید دنیا اومد بچش

بستگی ب بدنت هم داره انشالله راحت باشه برات

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
صداش تا بیرون بلوک زایمان میرفتهمه شنیده بودندلم خیلی براش سوخت دوباره امروز صبح هم یکی دیگه اونجوری ...

نترس . راستش نمی دونم بهت گفتن یا نه . سعی کن جیغ نزنی . چون انرژی رو میگیره و راحت نمی تونی زایمان کنی

نترس . راستش نمی دونم بهت گفتن یا نه . سعی کن جیغ نزنی . چون انرژی رو میگیره و راحت نمی تونی زایمان ...

بله گفتن جیغ نزنم

از استرس از دیشب خیلی ببخشید حالت تهوع گرفتم و‌بالا میارم