2777
2789
عنوان

خانمهایی که به تازگی زایمان داشتن میشه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
اولیه؟من ۳۸ هفته بودم انقد میترسیدم وزنش بالا باشه سخت شه از دکترم خواهش کردم بستریم کنه بستری کرد ا ...

انگار واسه شما وقتش نبوده

طولانی شده

احتمالا بچه ها بالا بوده

انگار واسه شما وقتش نبودهطولانی شدهاحتمالا بچه ها بالا بوده

اره برا من وقتش نبودخودم زود رفتم.

سونو گفت وزنش نزدیک ۴ شده ترسیدم ولی ب دنیا اومد ۳ و ۲۵۰ بود

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله گفتن جیغ نزنماز استرس از دیشب خیلی ببخشید حالت تهوع گرفتم و‌بالا میارم

آدم تا تو موقعیتش قرار نگیره خیلی می ترسه ولی وقتی قرار گرفت می بینه همچین ترسناک هم نبوده . به خدا توکل کن عزیزم . نمیگم زایمان سخت نیست هست ولی خوب یه چیز طبیعیه و قابل تحمل برا بدنه . اینم بدون استرس واسه قلب بچه خوب نیس . وقتی تو استرس داری ضربان قلب جنین هم بالا میره . 

سوره ی مزمل رو بخون . ذکر بگو . از خدا کمک بخواه اینا باعث آرامشت میشن . 

منم واست دعا میکنم انشالله به حق عصمت و آبروی فاطمه ی زهرا زایمان خوب و راحتی داشته باشی و بشه شیرین‌ترین خاطره ی زندگیت😊

ازت یه خواهش هم داشتم میشه موقع زایمان برای سلامتی یه بچه ی سرطانی دعا کنی خیلی سختی میکشه😔

آدم تا تو موقعیتش قرار نگیره خیلی می ترسه ولی وقتی قرار گرفت می بینه همچین ترسناک هم نبوده . به خدا ...

ممنونم بخاطر راهنمایی ودعای قشنگت

بله حتما انشاءالله که خدا خودش شغا بده و به زودی زود

خوب و سلامت بشه