2777
2789
عنوان

خانمهایی که به تازگی زایمان داشتن میشه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
با آمپول فشار؟سخت نبود؟من نگرانم اذیت بشم زمان بر باشه

اره با آمپول فشار 

اصلا نترس واسه من خیلی راحت بود از 12 ظهر دردام شروع شد 

ساعت4 خیلی شدید شد 7 زایمان کردم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگفت فقط گل مغربی گفت که چند هفته اس استفاده میکنم

گل مغربی خوبه کوچک هم خوبه ولی اول از دکترت هم بپرس ب من ک داروخونه رفتم دکتر گفت ی ظرف بخر بخور تا صب میزایی

رابطه هم خیلی تاثیر داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

پیاده روی ،پله ،رو این توپا بشین بالا پایین شو ،زایمان اولته ؟منم چهل هفته تموم شد درد نداشتم دیگه سزارین شدم اونم چون خصوصی بود اگه دولتی رفته بودم ب زور باید طبیعی زایمان میکردم 

چند تا در روز؟میزنمحالا فردا رو وقت دارمتعدادشو بیشتر کنمایشالا که نتیجه بده

بزن تا خسته شدی استراحت کن دوباره چند تا بزن  روزای آخر بیشتر بزن، جارو دستی کشیدنم خوبه ولی هیچی اسکات نمییشه اصن در حین زایمانم خوبه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

من دقیق ۴۰ هفته ام بود صبح درد خیلی کمی داشتم 

رفتم گفت دوسانتی بعد تا ساعت ۲ دردم شدید شد 

۵ ام زایمان کردم 

بچه اولم بود 

خیلی سخت نبود 

اصلا تو طول نه ماه پیاده روی نداشتم 

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
بزن تا خسته شدی استراحت کن دوباره چند تا بزن روزای آخر بیشتر بزن، جارو دستی کشیدنم خوبه ولی هیچی اس ...

ممنون 

فقط فردا رو وقت دارم

پس تا بتونم انحام میدم

خدا کنه تاثیر داشته باشه