2777
2789

سلام بچه ها من یه پسر ۴ ماهه دارم تقریبا یکی دوهفتست که یکم با شرایط وفق دادم خودمو تا قبل این حتی وقت شونه کردن موهامم نداشتم الانم ندارما ولی میخوام دیگه یکم به خودم برسم و از این حس و حال بیحالی دربیام. باشگاه ثبت نام کردم یک روز درمیان قراره برم یک جلسه رفتم فرداهم جلسه دوممه یک ساعت نی نی رو میذارم پیش مامانم٫ امروز اینستاگرام خوندم یکی نوشته بود اونایی که به خودشون میرسن رابطه ی بهتری با همسر دارن تا به نسبت اونایی که به تمیزی خونه میرسن. منم قبلا تا بچه میخوابید فوری خونه رو جمع میکردم ولی از وقتی این جمله رو خوندم میگم راست میگه چرا به خودم نرسم شمام موافقین؟ چیکارا کنیم همسرمونم مث قبل سرشوق بیاد😅

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نطرم کار زنی درسته که واسه همه چی تعادل داشته باشه 

زیادی به خود رسیدن هم خوب نیس 

اما یه باشگاا رفتن و ساعاتی در روز واسه خودتون داشتن کاملا طبیعیه و حقته اینطور ارامش بیشتری میگیری واسا رسیدگی به فرزندت 

کارهای خونه هم سخت نگیر هروقت میتونی انجام بده 

یواش یواش فرزندت بزرگتر میشا راه میفتی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
الان بچه بجز شیر خوردن کاری باهات نداره بزرگتر بشه وقت نداری بری جلو اینه

ینی قرار نیست به جا بشینه با اسباب بازیش بازی کنه؟😂 من عجله دارم زودتر بزرگ شه🫠

برای تمیزی خونت برنامه داشته باش لازم نیست وقت زیادی بذاری روزی یک ساعت کافیه 

برای غذا برنامه داشته باش مثلا خورش بار میذاری زیاد بپز بقیه رو بذار فریزر 

مواد ماکارانی درست میکنی دوبرابر درست کن بذار فریزر دفعه بعد راحتی و خیلی ترفند های دیگه

من خودم بچه ام کوچیک بود وقتی سر گاز بودم به جای یه غذا همزمان دوتا غذا می‌پختم فرداش راحت بودم 

خیلی کارها میشه کرد تا وقتت رو مدیریت کنی 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

برای تمیزی خونت برنامه داشته باش لازم نیست وقت زیادی بذاری روزی یک ساعت کافیه برای غذا برنامه داشته ...

اتفاقا تنها کاری که خوبم توش غذا پختنه چون اگه گرسنه بمونم شیر ندارم برا همین هرطور شده با گریه و زاری هم که شده غذارو میپزم😂 حالا گاها وقت کنم ژله هم درست میکنم کنارش😅 بقول شما با برنامه ریزی میشه کارارو جلو برد ولی نمیدونم اصن چجوری به خودمم برسم مثلا بخاطر شیر دادن پیرهن اینا که نمیشه پوشید موهامم همش دم اسبی از بالا محکم میبندم که بچه موهامو نکشه بوتاکسو کارای زیبایی هم که نمبشه انجام داد خلاصه سوال من اینه که چجوری به خودم برسم😅

اتفاقا تنها کاری که خوبم توش غذا پختنه چون اگه گرسنه بمونم شیر ندارم برا همین هرطور شده با گریه و زا ...

لنز و آرایش و رقص و خوندن کتاب های جدید من خیلی اینها رو دوست داشتم 

نگران موهات نباش خیلی مدلها میشه درست کرد غصه پیرهنم نخور چیز خاصی از دست ندادی به جاش نیم تنه یا کراپ بپوش 

لنز و آرایش و رقص و خوندن کتاب های جدید من خیلی اینها رو دوست داشتم نگران موهات نباش خیلی مدلها میشه ...

بجژ کتاب بقیه رو سعی میکنم اجرا کنم اخه کتاب نیاز به تمرکز‌داره که الان من ندارم٫ موهامو اصن بلد نیستم درست کنم فعلا میرم باشگاه اونجا تیپای مختلف میبینم یکم ایده میگیرم خیلی خوبه برا روحیمم😄

بجژ کتاب بقیه رو سعی میکنم اجرا کنم اخه کتاب نیاز به تمرکز‌داره که الان من ندارم٫ موهامو اصن بلد نیس ...

الان دیگه با فضای مجازی همه چی میشه یاد گرفت بزن آموزش درست کردن جلوی مو کلی مدل میاد من همین جوری یاد میگیرم 

فقط از من به تو نصیحت بچه رو برای خودت غول نکن از زندگیت لذت ببر بچه ها نیومدن که خوشی های ما رو بگیرن 

الان دیگه با فضای مجازی همه چی میشه یاد گرفت بزن آموزش درست کردن جلوی مو کلی مدل میاد من همین جوری ی ...

پسرم معجزه ی زندگیمه خیلی دوستش دارم ولی بقول تو دوست دارم برا خودمم وقت بذارم و لذت ببرم دستت درد نکنه منم سرچ میکنم حتما