چه رنگی به نظرتون ؟روکشش و عوض کنم نو به نظر میاد؟
تیره بگیری خونه رو کوچیک تر نشون میده
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
بدی رویه و داخل رو کلا برات درست کنن با نو چقدر تفاوت قیمت داره
والا الان دلاوران مبل معمولی زیر ۱۰۰ تومن فکر نکنم پیدا بشه
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ی سری مبل ال رنگ روشن ناز بخر . ایقدر مبلهای خشکل ال هست
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
من چون ۵ نفره جا میشه تو خونم ارزون تره ولی واقعا بازم گرونه .مرسی عزیزم اره باید قیمت بگیرم
ببین اتفاقا بدی درستش کننم خوب میشه فقط یه جای معتبر ببر که کار تمیز تحویلت بده
جز رویه
تشکاشم باید درست شه دیگه چون رفته داخل