2777
2789
عنوان

عکس مبلمو میزارم به نظرتوم بدم روکش عوض کنن و کامل تعمیرش کنم میصرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 76 پست

خونت اگه کابینتات جدید بشه و اپنت برداشته بشه و میز تی وی حذف بشه و تی وی وال بزنی خیلی دلبازتر و بزرگتر میشه 

مبلاتم اگه فومش هنوز خوبه پارچشو عوض کن و الا بی خیالش شو تا ی دست جدید بخری

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم چون ابر داخلش خوابیده و پارچشم میخواین عوض کنید هزینه تعمیرش خودش زیاد میشه .. شاید اگر بخرید بهتر باشه ..با ۳۰ ۴۰ تومنم میشه تو مایه های همینطوری خرید ..حالا نه از دلاوران دلاوران خب گرون ترین جاس که دوستان گفتن..

بله تهران هستم.میتونید حدود قیمت بهم بدین؟

بله عزیز اول یه توضیحی درباره کارمون بدم ما مبلتون رو کاملا بصورت حرفه ای و تمیز تعمیر میکنیم کل مبل شکافته میشه به چوب میرسه دوباره از اول زیرکار میشه و از مرغوب ترین اسفنج برای مبلتون استفاده میکنیم . فوم نشیمن هم که تعویض میکنیم ۴ سال ضمانت داره. ما چون تولید مبل هم داریم در کنار تعمیرات برا همین کیفیت کارای تعمیری هم مثل مبل های تولیدمون هست خلاصه صفر تا صد مبلتون تعمیر و نو میشه الان عکسش رو نگاه میکنم هزینه اش رو میگم خدمتتون

بله تهران هستم.میتونید حدود قیمت بهم بدین؟

فرق کار ما با بقیه همکار ها اینه ما بصورت مرحله به مرحله از مبلتون گزارش تصویری میفرستیم که کیفیت کار رو ببینید و خیالتون از بابت زیرکارش راحت باشه