2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سعی کن ی کاری کنی باهات راحت باشه مثلا اگه ازین فیلم دوس داره جلو خودت ببینین باهم من همه این راهارو رفتما اما انگار من ساده بودم شوهرم راه راه دوس داشت چون ی شب ک موهامو رنگ کرده بودم آرایش و لباس قشگ بهم گفت تو هرکاریم کنی بازم تویی

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
گلم سعی کن ی کاری کنی باهات راحت باشه مثلا اگه ازین فیلم دوس داره جلو خودت ببینین باهم من همه این را ...

میگفتی تو هم هرکاری کنی با همون گوهی که بودی هستی

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

میگفتی تو هم هرکاری کنی با همون گوهی که بودی هستی

خیلی خوردم کرد الانم ک یاد خیانتاش و حرفایی ک پشت سرم ب دختره زده بود میوفتم حالم بد میشه وسط س ک س چت گفته بود یواش ناله کن زنم نشوه و فلان ک تحریک بشن لجنای عوضی قشنگ مسمم میشم برا طلاق

خیلی خوردم کرد الانم ک یاد خیانتاش و حرفایی ک پشت سرم ب دختره زده بود میوفتم حالم بد میشه وسط س ک س ...

هنوز طلاق نگرفتی😐😐😐وای خدا چقدر صبر داری تو...وای چه کثیف و آشغاله اون کثافتی که داری باهاش زندگی میکنی

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

هنوز طلاق نگرفتی😐😐😐وای خدا چقدر صبر داری تو...وای چه کثیف و آشغاله اون کثافتی که داری باهاش زندگی ...

ن خب گلم هی گریه میکر غلط کردم بمون منم شرایطم اوکی نبود ولی یدفه خدا زد پس ‌لش خودش رفت درخواست داد انشالله راحت بشم زود

ن خب گلم هی گریه میکر غلط کردم بمون منم شرایطم اوکی نبود ولی یدفه خدا زد پس ‌لش خودش رفت درخواست داد ...

امیدوارم از دستش راحت بشی و زن کیتو یک حوری بسازی به کوه‌خوردن بیفته