2777
2789
عنوان

لعنت ب هر چی همسایه 🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 67 پست
انشاالاه جور یشه فقط امیدم خداس میبینه چقدر سختی میکشم

اره وام مسکن جوربشه من دیگه الان چندروز چله یاجواد ائمه ادرکنی برداشتم انشالله همه چی جوربشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره وام مسکن جوربشه من دیگه الان چندروز چله یاجواد ائمه ادرکنی برداشتم انشالله همه چی جوربشه

میخواین بخرین مسکن اخه شوهرم میگه هیچ جوره نمیشه چله یا جواد چطوری من فقط دعا میکنم این خونه رو بفروشن بریم یه خونه حیاط دار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نصف شب ساعت ۱ب بعد تا حالا ماشین سنگین تو کوچه روشن کردن هی گاز بدن بعدنیم. ساعت خاموش کنن یا نیسان ...

اخخ تو همسایه ما هستی فکر کنم نیسان ندارن اون ماشین سنگین خراب بشه تو کوچه دقیقا سکوی خونه ما خودشون میشینه درست می‌کنه گاز میده بوق میزنه گاز علننا فلج شدیم انگار اتوبان قم تهران

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میخواین بخرین مسکن اخه شوهرم میگه هیچ جوره نمیشه چله یا جواد چطوری من فقط دعا میکنم این خونه رو بفرو ...

اره جور میشه خود بنگاه دار ها راهنماییت میکنن اگه بخوای به اضافه پولت کم داری وام مسکن میگیری خواهرم برادرم مادرم گرفتن قسط ماهیانه داره بعد وام زوجه نصف خونه شما نصف همسرت میشه. چله یا جوادائمه ادرکنی تا 40روز روزی صدتا میخونم الان دوروز شروع کردم

عزیرم ۴۰ روز زیارت آشوراده میخونی

خوندم بازم هیچی من خیلی چیزها و امتحان کردم 

گلم بخون انشالله به وقتش خدا به دلت نگاه میکنه مطمعن باش صبر خدا زیاده حتمن یه چیز بهتر منتظرته

انشاالله منم مطمنم به مشعیت الهی خدا همیشه امیدوارم شکرگذار خدا چشمش بندهاش