2777
2789
عنوان

لعنت ب هر چی همسایه 🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نصف شب ساعت ۱ب بعد تا حالا ماشین سنگین تو کوچه روشن کردن هی گاز بدن بعدنیم. ساعت خاموش کنن یا نیسان 😒اکثرا هم ساعت ۱ ب بعد یا صب زود ساعت ۵ونیم ۶

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
ب پلیس شکایت کنید میتونید قانون البته اگه قانونی باشه که....

وای کی حوصله داره عزیزم فقط موجب دردسرم میشن 

کلا من و همسرم اروم هستیم و به دور از حاشیه و دردسر احتمالا میریم سر سال

فقط زود تر برین از اونجا به خدا دیدم که میگم به قرص اعصاب میرسه کارت

والله اوایل شوهرم می‌گفت کو صدا نیس گفتم تو که همیشه خونه نیستی الان چند ماه میاد هر دوهفته ی چندروز می‌شنوه فرجی شده دنبال پول رهن بیشترش کنه بریم ازاینجا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله اوایل شوهرم می‌گفت کو صدا نیس گفتم تو که همیشه خونه نیستی الان چند ماه میاد هر دوهفته ی چندروز ...

اره شوهر منم میکه چیکار کنم دیکه ما خونه خودمونه پول پیشتر نداریم بزاریم روش یه خونه حیاط دار بخریم مجبوریم به تحمل

ای وای عجب داغونیه باز این فک کنم باید مستقیم بهش بگی

نه چی بهش بگم به قول شوهرم ول کن اگه میخواست میفهمید مقاومت می‌کنه خیرسرش درس خونده است فهمیده هیچ 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره شوهر منم میکه چیکار کنم دیکه ما خونه خودمونه پول پیشتر نداریم بزاریم روش یه خونه حیاط دار بخریم ...

نه ی پول جور کنید وام مسکن چیزی برید اعصاب نمونده واسم ی سال اومدم اینجا