2777
2789
عنوان

بنظرتون بده یه دخترو برا ازدواج معرفی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست
از پسره بپرسید شنیدم جاهایی رو برای خواستگاری رفتید یه دختر خوب براتون سراغ دارم اگه مایلید باهم اشن ...

پسره رو نمیبینیم ما ک

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

ب مامان آقا پسر بگید ی دختر خانمی با این شرایط هست اگه دوس دارید برید ببینید و شماره تماسرمادر دختر رو بدین

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پسره ایراد گیره ممکنه از دختر داییتم ایراد بگیره اینو به دختر داییت اول بگو بعدا دلش نشکنه

خودش به مامانم گفت شاید اصلا اونا شرایط منو نپذیرن...

اوکیه مشکلی نداره

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

آخه چرا بد باشه. 

جاری من دنبال دختر بودن برا داداشش‌ . اصلا جور در نمبومد. 

خاله شوهرم همین جوری که نشسته بودن شروع کرد به تعریف از نوش که ارههه فلانی هم دیپلش و گرفته و باباش برا جهازش حتی فرشش و هم خریده و....

خودشم میدونست جاریم اینا دنبال دخترن. اتفاقا همشهری هک هستن.. خلاصه جاریم هم که در به در دنبال دختر ، زود سوال جواب کرد ووو.

رفتن خواستگاری و الآنم یه پسر دارن.☺️ 

شما هم پیش دوستتون شروع کنید به صحبت راجع به دختر دایی .انشالله قسمت میشه 

من اصلا حس خوبی به اینکارا ندارم....ولی اگه مطمعنی دختره با معرفی اینا مشکلی نذاره ومعرفی کن.ولی اگه ...

نه

۱۸ مثال زدم

گفتم ۱۸ سالش نیست ک ناراحت شه

هر دو حدودا ۴۰ ان، پسره یکم بزرگتر

بحث این نیستبحث اینه ک میگ شما فامیل دخترید زشته بگیدهر دو ۴۰ سالشونه حدودا

عزیزم آدم ک غریبه ها رو نمیشناسه ک بخواد معرفی کنه 

معمولا آدما فامیل دوست آشنا رو معرفی میکنه 

و گرن من از کجا خبر دارم دختر آپارتمان کوچه بالایی طبقه دوم دختر داره یا ن 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چرا تا الان زن نگرفته؟ درس میخونده؟

پسره رو ک نمیدونم چرا

اما دکترا داره

هیئت علمی دانشگاس

دختر خاله م هم دکترا داره

سر دفتر اسناد رسمی اینا داره

عزیزم آدم ک غریبه ها رو نمیشناسه ک بخواد معرفی کنه معمولا آدما فامیل دوست آشنا رو معرفی میکنه و گرن ...

نه دیگ ما هر دو طرفو میشناسیم