2777
2789
عنوان

بنظرتون بده یه دخترو برا ازدواج معرفی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست
خودش به مامانم گفت شاید اصلا اونا شرایط منو نپذیرن...اوکیه مشکلی نداره

اگر معرفی کردید بگو قبل ازدواج حتما مشاوره برن 

اقایونی که سنشون بالا هست بعضیا شکاک و بدبین هستن 

گمونم پسر قبول نکنه میدونی دنیال یه دختر جوانتر میرن که نگران بجه دار شدن هم نباشن .دیدم که میگم ‌من ...

اتفاقا مامانم هم همینو گفت

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسره رو ک نمیدونم چرااما دکترا دارههیئت علمی دانشگاسدختر خاله م هم دکترا دارهسر دفتر اسناد رسمی اینا ...

پس به هم میان مبارکه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
پسره رو ک نمیدونم چرااما دکترا دارههیئت علمی دانشگاسدختر خاله م هم دکترا دارهسر دفتر اسناد رسمی اینا ...

منم برا پسر دایی مامانم که اونم حدود چهل هست یکی را معرفی کردم اونم حدود همین سن ها. بخاطر دقیقا همین قبول نکردن که قراره بچه دار بشه یکم سنش پایینتر باشه . 

پسر عجیبه چرا ازدواج نکرده ‌.از نظر روحی سالم هست؟آخه استاد دانشگاه خیلی کیس ومورد ازدواج اطرافش دار ...

والا پسره ر‌و‌از نزدیک ندیدم و نمیشناسم

فقط عکسشو دیدم

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
به من باشه امشب عقدشونم کردم😂😂

دعا کن خواهر😁

انقد دایی م و زندایی م دغدغه شو دارن🥺