2777
2789
عنوان

وقتی تازه عروس بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نشده فامیل تا حالا دیگه خونش تیومده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بعد من داشتم عدس پلو درس میکردم براخودمون وهمزمان ازاونم پذیرایی میکردم وقتی فهمیدم شام میمونه انق ...

خیس عرق شده بودم  بایه دس عدس پلو رو گذاشتم  دم بکشه  بایه دس سالاد  درست میکردم  نمیدونم  به چه عقلی تصمیمم براین شد چلو گوشت درست کنم  الانم ساعت نه شب بود اون بنده خدام  نشسته بود معذب  

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اینقدر از مهمون سر زده بدم میاد یه بار این اتفاق برا منم افتاد مونده بودم خدایا چکار کنم گیج شده بودم دور خودم می‌چرخیدم ولی خب خداروشکرر به خیر گذشت 😂🤣

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A